2. joulukuuta 2013

Rakkautta 9950 grammaa ja 78,9 cm

Poika hyppii paikasta toiseen ja on eläväinen nuori mies. Hän osaa jo joitain sanoja mistä uusimpana huutelee "hyvä!". Häntäkin on siis kovasti kehuttu ja kannustettu kun tärkeitä sanoja opitaan. "Ätää, äitää" hoetaan myös usein. Tuota puheen pulppua on niin ihana kuunnella.

Kävelytreenit jatkuvat ja askelten laskettu ennätys taipaapi olla nyt viisi askelta. Mummu kyllä kertoi, että Poika taittoi kahden metrin matkan, kun äiti ei nähnyt. Poika ei kömmähdä kävellessään, vaan syöksyy mielllään  konttaamaan ja jatkaa tutkiskelujaan ja menoaan kontaten hirmu vauhdilla. Usein siskon perässä.

Vierastaminen, josta minulla on pitkän oppimäärän kokemus esikoisen kanssa, on pysynyt tiessään. Poika tutustuu innoissaan uusiin kavereihin ja aikuisiin. Odotan sitä päivää kun Poika hoksaa pyytää, vaatia , karjua, äitiä luokseen. Toisaalta uskon, että hän on vain kykeneväisempi handlaamaan tilanteet vieraiden ihmisten parissa, eikä näin ollen pahempaa vaihetta tulekaan. Lisäksi isosiskon turva ja läsnäolo on varmasti vaikuttanut lopputulokseen. Aurinkoinen Poika yllättäköön minut joillain muilla vinkeillään tulevaisuudessa.


Viimeinen kuva puhukoon puolestaan. Kummeilta saatu synttärilahja on mieluisa ja kyytiläinen kertoo sen meille! 

Terkuin 1-vuotias9 kommenttia:

 1. Mahtava tuo viimeinen kuva :), ja mies todellakin miehen mitoissa!

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Minkä kokoiset Gugguun vaatteet on tällä hetkellä sopivat teidän pojalle? itsellä samankokoinen vesseli, mutte meille uusi merkki, niin tuota mitoitusta mietiskelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Aikka. Meillä housut on 80 cm ja hyvin menee vielä. Bodeissa ollaan just siirrytty 86 een, lienee yläosat vähän napakampaa ja istuu muutenkin hyvin nuo vaatteet. Ihania kerrassaan ja niin helppo yhdistää mihin vaan :) Jumppiksesta meillä 80/86 molempia :) Ottaisin 86 kumminkin niin menee se sitten pitempään , on muuten ihanuuksia nekin .   Kiva kun eksyit lukemaan <3

   Poista
 3. Hän on niin suloinen! <3,ja ihanat noi teidän sohvatyynyt!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Juuli: Tosiaan mitat puhuu puolestaan , ruokavalioo muutettu sillä paino alhainen tuon pituiselle, haluuko joku kuulla neuvolatätin laatimaa päivämenuuta?

  Satu , voi kiitos

  Emmi, kiitoksia


  Kissuuu: mittoja Aatusta ootellaan <3

  VastaaPoista
 5. 1v on niin ihana ikä :) Ja kylläpä on soma taas näissä kuvissa :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3