20. joulukuuta 2013

Repputyypit


Yleensä joulun aikaan ollaan pakattu matkalaukut ja reput ja suunnattu pohjoiseen minun vanhemmilleni. Tänä jouluna olemme kuitenkin perheen kesken kotona ja nautitaan yhteisestä ajasta ihan keskenään. Reput on silti pakattuna, sillä Tyttö keksi oivan leikin iltasella. Molemmille hän puki reput selkään ja ihmetteli miksi ei hänen reppu sulkeudu masun ympäriltä. Reppuihin kerättiin sekalaista tavaraa ja sitten ajettiin autolla. Poika potkutteli tuolla kävelykärryn tyylisellä vempeleellä.

Tuo kävelykärry onkin tsempannut pienokaista lähipäivinä kävelemään enemmän ja enemmän. Hurja konttaaja on vihdoin oivaltamassa kuinka juostaan. Hän syöksyy vempeleensä kimppuun ja juoksee asunnon läpi sekunneissa ;) 

Joulupukilta on muuten toivottu Fjällrävenin reppua tarha kassiksi. Se on minun ehdoton suosikki ja siksipä äidilleni toiveeni vinkkasin, katsotaan ollaanko oltu kiltteinä...

BACKPACK / HERCHEL , SKIPHOP

Matkustatteko te joulun viettoon kauemmas vai pysyttelettekö omien herkkupatojen äärellä?

Kivaa viikonloppua ja viimeistä adventtia <3

3 kommenttia:

  1. söpöt repputyypit! <3 ja se fjällravenin reppu on aivan ihana, toivottavasti pukki tuo teillekkin semmosen!

    VastaaPoista
  2. Aaaaw ne on niin ihania <3 Mahtavaa kun ne leikkii yhdessä :)

    VastaaPoista
  3. voi teidän kähäräpäitä, huippusöpöjä<3 ja noi reput on kivoja, oon miettinyt Oliverillekin mutta eikai sillä olisi sille vielä mitään tarvetta :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3