25. joulukuuta 2013

Sydän peppu ja leikitään kilpaa

Leppoisaa joulupäivää tai iltaa jokaiseen kotiin :) Tänään olemme pukeneet uusia lahjaksi saamia vaatteita lapsille. Ovat suostuneet kokeilemaan lähes kaikki vaatteet läpi ja tietysti leikkimään kilpaa uusilla leluilla. Legot ovat olleet ehkä kaikista suosituimmat sekä Tytön saama leikkitalo, jossa on monen monta nappulaa ja ääntä, tietysti.

Sydän pepusta sen verran, ostin Pojalle nuo Po.pin sukkikset, ajattelin että ompahan ihanan pirtsakan siniset. Avattuani paketin, pepun kohdalta paljastui iso pinkki sydän. Olin tosi yllättynyt sillä en tosiaan tiennyt, miltä sukkikset näyttää kokonaisuudessaan ostettuani ne. Huippu ylläri, nämä on ihan lepparit. Kyllä, Pojalle sukkahousut joissa sydän pepussa. Mitäs tykkäätte :) ? Lämpöiset on!

 Näistä Tytön baggy housuista voisin sanoa yhden jos toisenkin positiivisen sanan, palaan vielä meille uuden merkin Tiny Cottonsin pariin... Tässä ne ovat. Ihanimmat Poikien sukkikset.

 Äiti on paras ! Ätä ätä ätäää!  Fredriksonin pinkki pipo, on Tytön suosikki. Alulakki on toki puettava myös :)

 Paapiin ihana unikissa.


Ollaan leikitty lasten kanssa koko päivä, niin ja välillä muistettu syödäkin. Mieheni on ollut keittiövastaavana ja antanut minun puuhastella lasten kanssa, levähdellä, juoda joulujuomia ja olla vaan. Parasta. Minun vuoroni oli tehdä pää ja hartia hieronta, tällaiset lahjat eivät maksa mitään. :) Nauttikaa!!


 Tässäpä tätä, omaa aikaa. Nams. 


9 kommenttia:

 1. Ihana sydänpeppu tosiaankin! <3 Meilläkin on ollut tänään ohjelmassa leikkimistä, mutta jossain vaiheessa seinät alkoi silti kaatua päälle... Päätettiin sitten kaivaa poikien polkupyörät varastosta ja tehtiin pieni pyörälenkki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mitä joulu muistoja kerrassaan , pyöräretki keskellä talvea. :)


   Pitäkää kiva tapsanpäivä :)

   Poista
 2. On kyllä valloittavat sukkikset :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Kunnon egon kohottajat ;) Tai miksi sitä sanotaan :D

   Poista
 3. Tosi ihanat sukkikset :)! Ja mä kans oisin halunnut L:lle tuon pinkin pipon ruskean haalarin kaveriksi, mutta en löytänyt enää oikeaa kokoa :/. Eli on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivat ... Mä en nyt muista pipon kokoa , mut löysin PikkuOtuksesta tän, viime viikolla.. :) Siellä on ainakin kokoa 50 vielä.


   Kiitti on söpö, eikä luulla pojaksi, Zoen lempparivärit on musta ja pinkki. :)

   Poista
 4. Oi ihanat sukkikset! Ja ihania vaatteita muutenkin. 😊

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3