3. joulukuuta 2013

Tonttu tomera

Tyttö haluaa pukea tonttulakin päähän kokoajan. Joulu tunnelmaa siis ilmassa. Koitamme saada joulukuusen koristeineen myös pian varastosta pelipaikoille. Mieheni kanssa suunnittelema yhteinen vapaapäivä meni nyt vähän sivusuun, Tytön kuumeilun vuoksi. Enkä voinut toteuttaa suunnitelmaa suursiivouksesta sekä kuusen koristelusta. Jouluvalmistelut kotosalla saa odottaa, tai sitten tehdään kuusen koristelut sun muut yhdessä pienten tonttujen kanssa <3 Niinhän sen pitikin mennä.


SHE WEARS CHRISTMAS BEANIE / POLARN O. PYRET DRESS, LEGGINS / MINI RODINI 


Meillä ei ole lapsille joulukalentereita. Pitäisikö sellaiset hankkia? Tyttö tykkää kyllä suklaasta ja tietysti kaikista kuvistakin, jos sellaisen kuvakalenterin hommaisi. Mietin kuitenkin, että ehkä meidän lapset ovat vielä liian pieniä tajuamaan odotuksen päälle. Sellainen pussukka / pieni lahja päivässä olisi kiva, sinne voisi laittaa rusinoita, pipareita yms. En ole silti saanut suunitelmaa vireille. Joten mennään ilman. Avataan pussukat sitten aattona. Onko teillä joulukalenterit lapsille ja mitä olette niistä mieltä?

Haluatteko kuulla joululahja vinkkejä blogissani? Kivaa tiistai-iltaa kaikille <3


3 kommenttia:

  1. Ihana pikkutonttu :) Meillä on itse tehty kalenteri jossa on pieniä yllätyksiä :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on suklaakalenterit, ensi vuonna ehkä jotain spesiaalimpaa. Vaikka nuo namut taitavatkin olla eniten lasten mieleen :). Ja mielellään kuulen joululahjavinkkejä, varsinkin alesellaisia ;).

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3