31. lokakuuta 2013

Jenkkakahvoille kyytiä, Selätin.

Olin suunnitellut, että syksyllä aloitan taas liikkumisen toisin sanoen liikunta harrastuksen. Olen nyt noin kolme viikkoa syystä tai toisesta juossut ja juossut vaan, lasten kanssa tai töissä. Harrastuksen aloittamista en ole ehtinyt miettimään. Lisäksi ollaan oltu pikkaisen flunssaisiakin. Urheilusta tulee aina niin hyvä olo ja bonuksena tietysti sellainen treenattu kroppa on mun mieleeni ;) Tiedostaen tämän kaiken, on silti jotenkin vaikeaa aikatauluttaa omia juttuja iltoihin. Illalla on kiva olla perheenä yhdessä, niin olla vaan.

Sain kuitenkin pontta tulevaan sillä, Wellmen halusi lähtä blogini kautta mukaan yhteistyöhön. Selätin on urheilulauta, jossa pääosin seistään ja pyöritetään itseä. Selätintä voi myös käyttää monessa muussa asennossa, joihin meinaan nyt alkaa perehtymään. Selättimen kanssa treenailu vie aikaa n. 15-30 min päivässä ja treenin voi suorittaa siis kotosalla. Mainoksessa luvattiin, että tällä lähtee jenkkakahvat, miltä kuullostaa?

Alan nyt tutustumaan Selättimeen. Jos teitä kiinnostaa treenailuni ja kokemukset, lupaan jatkaa tarinaani?
Vai onko Selätin jo teille tuttu? Pyöritin itseäni tuossa nyt aluksi 15 minsaa, hyvin jaksoin , alussa tuntui hyvinkin helpolta, mutta loppua kohti kyllä syke nousi hyvinkin. Mukaan matkaan voi lisätä käsipainot, antamaan vastusta.

Kivaa loppu viikkoa kaikille!!

Ps. osallistukaa muumi vaippojen arvontaan, aikaa loppu viikko!

28. lokakuuta 2013

Vajaan vuoden ikäisen kuulumiset ja Gugguun jumpsuit.

Mietin, mitähän kaikkea hän on oppinut sitten viime kuukauden. Poika oppi konttamaan reilu viiden kuukauden iässä ja istuskeli puolivuotiaana. Niin hän siinä vieläkin istuskelee tai konttaa. Vielä ei juosta, vaikka niin aikaisemmin ajattelin. Ehkä pää ei tulekaan kropan mukana. Tai toiste päin. Viime kuukauden päivät Poika on kiipeillyt sohville, sängyille ja ruokapöydälle. On aloittanut päiväkodin ja ollut siellä reipas vauva. Ollaan harjoiteltu edelleen syömistä, kun ainoastaan hienonnettu ruoka on Pojan mieleen. Toisaalta hän oppi hyvin nopeasti rasvattoman maidon makuun mikä tulikin uutena kuvioihimme. Vielä tähän päivään saakka Poika ei ole vierastanut, eikä muutenkaan uhmannut meitä aikuisia. Kiltti kuin mikä, eli äitinsä Poika (haha) .

Vietimme viikonloppuna laatuaikaa Poikani kanssa. Sain sylitellä, helliä, nauraa, kannustaa, vaihtaa vaatetta ja olla tukena kun matkasimme lasten vaatemerkki Gugguun ensi kevään malliston kuvauksiin. Poikani siis pääsi avaamaan uraputkensa mallin töissä. Olin ihan suunnattoman ylpeä tästä pienestä vesselistä joka valloitti areenan ja osui iloisena toinen toistaan ihanempaan kuvaan. Toivottavasti saan pian ainakin osan kuvista meillekin. Miltä kuullostaa? Lähtisittekö te moiseen mukaan?Jumppis joka Pojalla on kuvissa on saatu lahjana Gugguu Kids Fashionilta.
täällä Gugguukisdfashionin instagram poimintoja. 

Pojalta sellaisia terveisiä, että "ala äiti järjestään niitä mun juhlia". Onko ideoita 1 - vuotiaan merkkipäivään? Jotain must juttuja? 


Kiitos kaikille kommenteistanne ja ihanaa viikkoa <3

27. lokakuuta 2013

Mietteitäni vuosi sitten, kun vauva tulee perheeseen ja arvontaa.

Vauva-vuosi on mennyt todella nopeaa. Huomenna kuopuksemme täyttää jo 11 kuukautta. Vuosi sitten jännitin miten arkemme tulee muuttumaan, sillä esikoisemme oli vain reilun vuoden vanha tuolloin. Kahden lapsen kanssa, ei yllätyksiltä ja haasteilta ole vältytty, mutta ihanaa se on ollut.

Tässäpä muutama minun vinkkini niille kelle toinen vauva on syntymässä ja talossa asustaa jo taapero. Älä stressaa kuinka pärjäät, ruoan, leikit ja nukkumisen saat aina järjestymään. Anna paljon hellyttä ja huolen pitoa myös taaperolle, spesiialit hetket taaperon kanssa kun vauva nukkuu ovat kultaakin kalliimmat. Kerro taaperolle jos hän suinkaan ymmärtää, että vauva on tulossa ja että, vauva on uusi perheenjäsenemme. Älä aikatauluta mitään ja sovi menot ja matkustukset fleksillä. Jos toinen tai molemmat itkee yhtä aikaa, auta vauvaa ensin, taapero osaa tai oppii odottamaan. Hanki sitteri tai kiikku vauvalle, johon saat hänet "turvaan" kun sylisi tai kätesi on varattunu taaperolle.

Jos mahdollista, isin isyysvapaa auttaa paljon. Meillä taapero sai oman huoneen himppasen ennen vauvan syntymää ja sai näin uni rauhan öisin. Arki rullaa parhaiten kun rutiineista pitää mahdollisimman hyvin kiinni. Lepää kun siihen on saumaa. Pyydä apua :)


Varaudu myös taaperon "takapakkeihin". Meillä ainakin tuttipullot ja syöttäminen tuli uudestaan kuvioihin, eli kliseisesti anna aikaa. Järjestä myös aikaa mahdollisuuksien mukaan pelkästään yhden lapsen kanssa, laatuaika on ihanaa ja ennen kaikkea tärkeää meille molemmille.

Sitten menoihin. Nyt tulee sitten kaikki hankkia tuplana. Tuplavaunut meillä odotti valmiina noin kaksi viikkoa ennen vauvan syntymää. Vauvalle oli muutoin "kaikki" valmiina. Tuttipulloja ostettiin vähän lisää alkuun. Vaippoja kannettiin kaksin käsin vauvan synnyttyä, sillä sanomattakin on selvää ettei taapero koskenutkaan tuolloin pottaan.

Vaipoista arvontaan, blogini yhteistyökumppani Delipap Oy haluaa lahjoittaa arvonnan voittajalle kattavan tuotepalkinnon. Arvonta menee näin, kommentoi kommenttiboksiin omia kokemuksiasi uuden perheen jäsenen synnyttyä? Anonyymit jättäkää nimimerkki kommentin mukaan.Arvonta alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 3.11. Tuotepaketti sisältää Helmi tuotteita ja Muumivaippoja :)

Ja näin tomera isosisko vaihtaa vaipan myös pupujussikalle :)

DELIPAP ON LAHJOITTANUT MEILLE VAIPPOJA SEKÄ HELMI SARJAN HOITOTUOTTEITA. TEKSTI SISÄLTÄÄ MAINOSLINKIN DELIPAP OY:N  SIVUILLE. KOLLAASIN KUVAT DELIPAP OY.

Nyt vaan arvontaan osallistumaan, odotan innolla teidän näkemyksiä, kokemuksia, odotuksia, kaikkea siitä miten pieni ihme on muuttanut elämäänne<3

24. lokakuuta 2013

Laatuaikaa Pojan kanssa.

Heippa. Lauantaina meillä olisi vapaapäivä, ihanaa viikoloppu jo ovella! Sisko jää kotiin isin kanssa ja minä suuntaan Pojan kanssa jonnekin tosi mukavaan tapahtumaan koko päiväksi. On ihanaa olla välillä kahdestaan tämän suloisen vauvelin kanssa. Odotan ihan fiiliksissä aina kun on jotain spesiaalimpaa luvassa. Menemme mukaan yhteen yhteistyö projektiin, josta lisää myöhemmin. Pitää funtsia mitä kivaa keksin äiti-tyttö päivälle...
Päivän kuvat nappasin töiden jälkeen. Kun on paljon hommaa joudun usein nostamaan Pojan pinnikseen turvaan ja silloin voin rauhassa kääntää selkäni ja tehdä jotain muuta. Muutoin tämä villi vesseli tulee pää edellä alas joka paikasta tai syö sähköjohtoja. Kuinka villejä teidän 1- vuotiaat ovat? Siitä tulikin mieleen, enää kuukauden päivät ison Pojan synttäreihin <3 Can´t wait. 23. lokakuuta 2013

Mini Rodini | Home. Ja asiaa nettishoppailusta.

Juuri kun luulin päässeeni eroon nettikaupoissa pyörimisestä. Viime perjantaina julkistettu Mini Rodinin Home collection sai minut tietysti taas kello 10 aamulla klikkailemaan. Ajattelin, että kun aloitan työni en ehdi enää miettimään Rodineita ja niiden droppien saapumista. En tarvitse edes mitään uutta lapsille. Ruokakaupassakin käydään harvemmin kun ainakin lounas nautitaan tarhassa. Olo oli vaan ainakin hetken sellainen, että olen poissa nettimaailmasta, fb-kirppareilta tyylinen. Huomasin töiden alettua etten plärääkään Elloksen tai Net Anttilan sivuja päivittäin, eli olen kuluttanut vain aikaani netissä ilman mitään päämäärää. Toki on paljonkin niitä hetkiä kun olen oikeasti halunnut ja on pitänyt hankkia jotain, mutta juuri tuo päämäärätön selailu / shoppailu on ihan hurjaa. Hoitovapaan päätyttyä on ollut ihanaa nauttia siitä, että käytän aikani oikeasti hyvin. Olen töissä, olen lasten kanssa, teen tarpeelliset koti hommat ja menen nukkumaan. En hengaile ja suunnittele hankintoja, aikaa ei ole liikaa, josko edes tarpeeksi. Olen ollut netin orja, nyt huomaan, että netti on ehkä huonoin tapa kuluttaa aikaa. Siihen jää niin koukkuun. Tässä nyt vaan ajatuksia, joita halusin jakaa, ihan epämääräisessä muodossaan. Halusin vain sanoa, että olen jotenkin järkevämpi kun olen töissä :) Ehkä.

Mutta, olen hyvin iloinen siitä, että minulla on blogi ja monta ihanaa blogia luettavana. Olen aivan haltioissani kun saan jakaa kokemuksia lapsista ja lasten vaatteista. Hymyilen ja myhäilen kun joku toinenkin siellä omien ruutujen takana shoppailee ja jakaa kokemuksiaan kera kauniiden kuvien. Olen innoisani kaikista kanssa siskoista ;) Olen myös löytänyt monta monta ihanaa vaatetta, kodin sisustusjuttuja ym. teidän blogien kautta. Linkki on niin ihana vinkki.Toivottavasti ymmärsitte mitä koitin sanoa. Alla siis hurmaavia Mini Rodinin uutuuksia. Onko teille tulossa?

Vauva peitot, onko tämä pallokala nyt niin hieno? Näitä tehtiin kai vain 60 kappaletta ja tietysti loppuivat heti. Pojalle setti. Meinasin säästää synttäri pakettiin , mut miten kävikään, heti auki ja pinnistä päin :) On kyllä suloisia<322. lokakuuta 2013

Tuoksu äidille , tuoksu juuri minulle | Giorgio Armani

Tuoksu naiselle , joka vaalii yksityisyyttään , mutta tavoittelee suuruutta. Intensiivisen ajaton tuoksu rakentuu mustaherukan ympärille. Rohkeutta sanoa kyllä. Kyllä rakkaudelle , kyllä elämälle, kyllä voimalle, kyllä hulluudelle, kyllä vapaudelle! SITämä on mun ihan uusi lemppari tuoksu. Tuoksussa on myös vaniljaa , mutta se ei todellakaan ole sellainen teinimäinen puff vanilja! Yllätyin itsekin mitä tuoksu sisältää. Luettuani laatikon takaa tuoksun kuvailun , olin aivan myyty, ( tosin luin sen vasta kotona avattuani paketin ) niin sopiva juuri minulle. Sanottakoon , että olen aikalailla kaikkea mitä yllä kirjoitin. Ja kerrottakoon vielä, että en epäröi sanoa kyllä. Nyt on pakko sanoa kyllä , nukkumatille , että jaksaa taas. Paitsi , että pari ohjelmaa pitää ensin katsastaa boksilta.

Kuva aamulta suihkun raikkaana , päivä ei olisi voinut paremmin alkaa ja päättyä. 

Öitä<3

Ps. Mikä on sinun lempi tuoksusi? 21. lokakuuta 2013

Juhlimaan

Viime perjantaina juhlimme ihanan Emilian 1 vee synttäreitä. Menossa mukana oli paljon alle 2 -vuotiaita ja muutama isompi neiti. Herkulliset tarjoilut olivat sekä näyttävä osa prinsessan juhlaa , että erittäin maistuvat. Lasten ilo, on parasta aikuisen iloa ja sitä piisasi. 1-vuotis juhlat ovat aina niin ihania. Pikku vauvasta on kehittynyt ihana taapero. En malta odottaa , että pääsen järjestämään meidän pikku hurmurin juhlia ensi kuussa. ( Visiot on valmiina , toteutus juhlaviikolla ) ;)

Joo kyllä, minäkin laittauduin viime tingassa, mutta olkohon tässä maistiaiset meidän lähtö tunnelmista. Mekon Tyttö valitsi itse. Sanoo sitä muumi mekoksi, en tiedä miksi. Korut riisuttiin pois jo ennen juhlapaikalle pääsyä. Pojalle laitoin krakan kaulaan , valloittavaa! Yllärikseni Poika ei edes huomannut moista härpäkettä kaulassa. :) 

Ihanaa maanantaita kaikille , tsekatkaa ihmeessä Emilian synde juhlia Vauvakuumeilua blogissa. Niin ja kiitos niin monelle , myös anonyymeille edellisen postauksen kommenteista , ilo lukea ja vastailen pian<3 You made my day.

20. lokakuuta 2013

Ikäerolla vai ilman?

Minä joskus teininä toivoin , että saisin isona kaksoset. Yksi helppo raskaus ja synnytys ja that´s it. Ei se ihan niin mennyt, vaikkakin molemmissa alkuraskauksien ultrissani siellä on näkynyt joku toinenkin epämääräinen haamu, möykky , istukan pätkä.  En tiedä olisiko helpomaa kahden ihan saman ikäisen kanssa, vaiko kahden alle kaksivuotiaan? Vai jaksaisiko sittenkin aloittaa kaiken alusta kun esikoinen menee esikouluun, niinkuin äitini.

Olen onnellinen kahdesta ihanuudesta. Jotka samistelivat oikein kunnolla.BOTH WEAR LEGGINS , TOPS / MINI RODINI


Meidän molemmilla lapsukaisilla on kiharat hiukset , siniset silmät ja muutenkin paljon samoja ulkonäöllisiä piirteitä. Luonteessa onkin sitten suurempia eroja , sekä asioiden oppimisessa ja kehityksessä. Valloittavia ovat molemmat tietysti , niinä rankempinakin hetkinä <3


Millaisia kokoonpanoja teidän perheistä löytyy?


19. lokakuuta 2013

Aamiainen parhaassa seurassa , sairaspotilaalle lepoa.

Lapsille tietysti aikaisin puuroa ja kiisseliä. Pojalle myös tuttipulloa. Sitten matkaan ja kahvilaan. Äidille ihanan raikas appelsiini mehu ja leipää... Sitten kaupoille. Lauantaista teen juuri sellaisen mistä itse tykkään , lasten kanssa.Pikku stoppi PO.Pille , tarhatossut oli vielä hankkimatta. Yökkäreistä ja sukista on aina pulaa. Mitäs tykkäätte? Pojan jalan koko huitelee jo melkein samoissa siskon kanssa, toivotaan , että talvikengät mahtuu koko talven...


BOTH WEAR OVERALL, MITTENS / MOLO KIDS SHOES / TEPSUT BEANIE/ FREDRIKSON


Meidän isi on ollut viikon käsipotilaana. Olen siis töiden jälkeen tehnyt kaiken yksin lasten kanssa, sillä nostelut , syöttäminen , pukeminen on yhdellä kädellä mahdottomuus isille. Viikonlopuksi järjestin siis muutamia kivoja juttuja ( kuten hengailua kauppakeskuksessa ) kodin ulkopuolella , jotta isi saa levähtää. Palkintona tietysti itselle jotain , raikasta aamiaista ja Marimekon käsikoru. Näillä eväillä matkattiin kotiin päin.


Oletteko te aivan aivan hukassa jos mies on poissa kuvioista? Mä olen aika työllistettynä voisin sanoa , mutta hyvin me pärjätään , kun vaan ottaa oikean asenteen. 

Kivaa lauantai-iltaa , minä jään odottamaan Lotto-pottia ;)


17. lokakuuta 2013

Pakkas puku ja kuulumisia .


Hurrrr kuinka kylmä. Tänään kokeiltiin hetki tosi toimissa jo toppaa. Äidille pitäisi vielä löytää kiva pipo , etten jäädy puisto reissuille.


Pikku Michelin nainen :) Eiköhän lookkiin totu kun kunnon pakkaset saapuvat , ehkä jo ensi kuussa?
PikkuOtus toimitti paketin meille , heidän verkkokaupassa on hyvin vielä kokoja saatavana :) Kiitos sinne siis lämpöisestä talven outfitistä !!

Mullapas alkoi jo tänään viikonloppu vapaa. Jee! Töissä on riittänyt tohinaa, eikä se pehmeä lasku ehkä olekaan minun juttuni. Ehkä herkäksikin kuvailtu esikois Tyttömme on ollut tosi reippaana tarhassa , pitänyt huolta veljestään ja kertonut kaikille päiväkodissa , että mami on töissä <3 Tulee kohta. 

Mitä mielessä viikonloppuun? Minulla olisi kollegani läksärit ja sitä ennen naapurin pikku neidin synttärijuhlintaa.16. lokakuuta 2013

Lastenhuoneen inventario

Iltapäivällä oli aikaa järjestää lastenhuonetta. En tällä kertaa vaihtanut verhojen tai tyynyjen väriä , vaan päätin haalia hieman lisää tilaa kaappeihin ja lelulaatikoihin. Homma alkaa niin , että ota mukaan lapset , levitä kaikki korit lattialle ja ala penkomaan. Jo parhaat päivänsä nähneet kirjat ja lelut kerättiin roskapussiin. Kaksi - vuotiaalla Tytöllä on myös tapana haalia kaiken näköistä roinaa mukaan leikkeihin. Hintalaput ja merkit ovat yksi lemppareista myös kaikki äidin tyhjät purkit ja purnukat ovat aarteita. Niistä osa sai nyt lentää , eittämättä uusia on taas kohta pinoksi.Järjesteltiin palikat ja pelit oikeille paikoille, monta hukassa ollutta tavaraa löysi taas paikkansa. Homma siis sujui kuin leikki.Pienen pieni apuri.
Askartelu kaapista löytyi muutamia tärkeitä piirroksia, mahdankin kehittää näille pienet kehykset jostain. Tässä alimmassa Zoe on piirtänyt veljelleen mummun kanssa kotiin tulo kortin.
Seuraava projekti on vaatekaapit. Taitaa olla työsarkka sen verta haasteellinen , että tarvisin yhden vaatehuoneen... 
Pestyjä , viikattuja , osa jopa silitettyjä... Mutta kuinkas käykään kun tilaa on niin vähän? Ei sen niin väliä , toinen toistaan ihanammat vaatteet odottaa kaapissa , onneksi ovi kiinni ;)

Mitä puuhaa te olette keksineet tähän iltapäivään tai iltaan? Onko päivät pitkiä pelkän leikin tohinassa? Minusta tuntuu, että lapset ottivat tämänkin projektin ihan leikin kannalta , hyöty x 2 :) Hyvin nälkäisiä olivat erätauolla.


Kivaa viikon jatkoa ihanaisille , jotka piipahditte tänäänkin täällä .


-Mami

15. lokakuuta 2013

Kauniit timantit loistaa bodyssa

Näin säihkyviä ja rentoja kuvia räppäsin tänään. Eli nopeat heipat täältä meiltä!Body täynnä jalokiviä , silmissä kuitenkin se tärkein säihky.