30. tammikuuta 2014

Dietti höpinää sairaspediltä

Koska vietän tällä hetkellä sitä omaa aikaa päätin kirjoittaa muutamasta omasta asiasta. Mamin diettipäiväkirja postauksessa täällä kerroin, kuinka aijon tulevan kevään aikana huolehtia ruokaremonttini ylläpidosta ja päästä kivaan kesäkuntoon 2014. Matkalla ollaan! Pari päivää meni tosi hyvin syöden juuri niin kuin pitääkin. Kanaa, salaattia, rahkaa ja jos leipää niin ruisleipää. Olo oli heti parempi. Vettäkin muistin juoda, ainakin pari litraa per päivä, vaikka kolmisen litraa onkin tavoitteeni.

Mitäs sitten sattuikaan, sain korvatulehduksen ja siihen päälle lämpöä ja oksennustaudin? Kukaan muu perheenjäsenemme ei sairastunut. Luojan kiitos, sillä tauti todella koetteli minua. Päässä pyöri ajatus; kohta toinen ( tai molemmat) lapsista alkavat oksentaa ja minä makaan jo valmiiksi vessan lattialla. Onneksi mieheni oli kotona. No, se niistä taudeista ja pöpöistä. Hähää! Selätetty on ja huomenna pääsen takaisin töihin. Viikon saldo - 3kiloa! Nyt pitää vaan starttailla maltilla taas, eikä päästää otetta lipsumaan. 

Ulkona paistaa aurinko ja mieli on aika virkeä. Vietettyäni viikon sairastuvalla, ajatus töihin paluusta tuntuu kivalle. Olen tottunut meidän arkeemme, joka on jokseenkin aika kiireistä ja menevää. On outoa olla kotona neljän seinän sisällä ja keksiä tekimistä lapsille puolikuntoisena. Silti meillä on ollut kiva viikko. 


Mutta eihän tällaisten kavereiden keskellä voi olla kuin iloinen <3 Tyttö tuli aina viekuuni lepäilemään ja Poikakin oli aika messissä :)

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä välttää tällaiset pöpöt. 

3 kommenttia:

 1. Voi apua mikä kickstartti sun laihikselle :D Onneks se helpotti, eikä tarttunu muihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä aika raju :D Nähdäänkö me 8.2 ?

   Poista
 2. Juu eiköhän :) Pitäähän sitä nyt omia synttäreitä juhlia, varsinkin jos joku muu ne järkkää :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3