21. tammikuuta 2014

Hihkaisu lasten vaatteista...

Monelta lemppari merkiltä pitäisi alkaa tupsahtelemaan kevään uutuuksia helmikuun aikana. Minä odotan eniten Gugguun ja Mini Rodinin tarjontaa. Olenkin jo urakalla tehnyt inventaariota ei sopivista , ei niin kivoista, rikkinäisistä lasten vaatteistamme . Eniten tarvetta olisi Pojan housuille ja tietysti keväiselle / kesäiselle tyylille. Mini Rodinin syksyn mallistosta yksi lemppareista ovat ehdottomasti olleet ketut. Hankin molemmille harmaat collegesetit ruskeilla ketuilla. Pehmeä ja suht paksu kangas on pysynyt hyvänä niin ulkoa kuin sisäpuoleltakin. Nämä ovat ehdottamasti sellaiset joita en laita eteenpäin kovin pian. Tykkään myös täydentää vaatekaappeja noilla basic-sarjan paidoilla ja leggareilla, tummansininen on yksi kestosuosikki. <3

Poikammehan on vaatemerkki Gugguulla mallina. Voin kertoa, että merkin kevät mallistosta on tulossa todella hieno, kaunis ja värikäs. :) Makusteluja Gugguun Facebook sivuilla täällä. Mä odotan jo, ( kyllä, tämän pakkasen keskellä) että saan pukea lapsille värikkäät shortsit jalkaan sekä jonkun kivan tank-topin :) Polskis!

Tytöllä jäi tänään huuli kiinni pakkasen jäädyttämään liukumäen tankoon. On muutes ollut hyvin kipeä sen jälkeen. Huuleen ei saa koskea, eikä ruoka maistu. Onneksi illasta muutama herkku piristi pienen Tytön mieltä :)


Tämmöistä tänään... Mitäs teidän lasten vaatekaappeihin kuuluu?


12 kommenttia:

 1. Minäkin odottelen jo kevätmallistoja ja uusia tuulia. :)

  Auts! Tuo huulen/kielen tarttuminen jäähän on kamalaa. :/ Toivottavasti huomenna ei ole enää kovin kipeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi huuli parani hyvin nopeesti, nyt on sit aina vesipullo mukana et saadaan jäätyneet raajat irti jos niikseen :)

   Poista
 2. Mä odottelen kans, mutta lähinnä Me&I:n sekä POMPdeLUX:n valikoimaa! :)

  Nuo ketut on kyllä ihania. :)

  Voi auts tota tytön huulijuttua.. :/ Toivottavasti paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parani nopsaa jee.


   Joo noi ketut on ihan lempparit.

   Poista
 3. Voi tyttöäsi :( Toivottavasti huuli paranee pian !
  Ketut oli meilläkin syksyn valikoimasta suosikki juttu Rodinilta. Innolla uutuuksia odotellaan VAIKKA tarvetta ei olisi :D
  Gugguu on kyllä tosi laadukasta. Leggareita löytyy meiltä ja tosi napakka ja hyvä on matsku :)
  Susannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo matsku on Gugguulla priimaa , ja niitä voi yhdistää mihin vaan. Tykkään!!

   Poista
 4. Minä odottelen eniten PO.Pin vaatteita (osa on kyllä ilmestynytkin ja pinkki windfleece meille kotiutuikin). Innolla kyllä odottelen muidenkin merkkien vaatteita, nimittäin kesävaatteita tarvitaan meillä ihan oikeasti (neidille ei mahdu viime kesän kesävaatteet).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Po.pilta tuli ihania kuorivaatteita :)

   Poista
 5. Ketut onkin ihana kuosi :) Minä en odottele oikein mitään tällä hetkellä, meillä Pienemmälle ei ole tarvetta vaatteille ja kun Isompi on jo niin iso niin kuosilliset ihanat lastenvaatteet on hänen kohdallaan mennyttä ja poika pitää ottaa mukaan ostoksille, sekä sovittamaan, koska en osaa enää arvioida 10vee vaatekokoa kuten ennen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, 10 veen kanssa jo varmaan aivan eri. Näille pikkuisille on niin helppo klikata netistä , että itsekin ihan uppoutuu, :)

   Poista
 6. Meillä kuopuksella kettuhaalari ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Ja kyllä mä odottelen kevät/kesämallistoja jo ihan malttamattomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä isompi ei pidä enää haalareita. Pienemmällä on se tähtijumppis, kiva matsku niissäkin :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3