10. tammikuuta 2014

Kotipäivän kuulumiset kera kaksivuotiaan kuhmu-pään.

Aivan tavallinen kotipäivä. Leikkejä, yhdessä oloa, lauluja, halimista, juoksemista. Nautin siitä kun saa olla yökkärissä niin pitkään kun haluaa, syödä hitaasti aamiaista eikä kelloa tarvitse katsella kokoajan. Arjen hulina on hauskaa, mutta arkisia kotijuttuja lasten kanssa ei voita mikään.

Kerroinkin eilen, kuinka Tytön otsaa komistaa mojova kuhmu /mustelma. Tarkkailimme eilis illasta Tytön vointia ja jaksamista. Silminnähden oli selvää, että otsa ja kasvot olivat kivuliaat. Onneksi yö meni hyvin ja nyt Tyttö ei edes enää muista kaatumistaan. Tämän episoodin takia olimme tänään (ansaitulla) sairaslomapäivällä. Hellimistä ja ehkä muutama herkku luvassa siis päikkäreidenkin jälkeen.

Lelut on kerätty nyt hetkeksi. Haenkin itselle lounasta pöytään lasten nukkuessa. Aikamoista hulinaa. Tuo pipo Tytön päässä on meidän isin. Se on villainen ja peittää kuhmun, eikä Tyttö ota sitä enää pois päästään ;)

Millainen perjantai teillä on?

2 kommenttia:

 1. Ihana kävelevä poju siellä :)! Ja kiva, että Zoe jo parempi. Vapaapäivät tekee varmasti niin hyvää työarjen keskellä. Kotiarjessakin kun niitä kaipaa :D (vaikka en tiedä, miten ne sit niistä normipäivistä poikkeavat).

  Ihanaa viikonloppua <3!

  VastaaPoista
 2. Jops , sattuu ja tapahtuu kyllä. Onneksi siis saatiin ylimääräinen lepo / kotihoitopäivä :)


  Poika juoksee ja ulkonakin :) siitä lisää huomenna ;)  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3