19. tammikuuta 2014

Kun lampaantalja lämmitti meitä ulos leikkimään

Sen verran kirpsakassa säässä lähdimme ulos lumileikkeihin, että pienemmälle laitoin vaunuihin lampaanvillasta olevan makuupussin. Pussukka ei kuvissa kunnolla näy, mutta se on päältä armeijan vihreä ja todella yhtä lämmin kuin kaikki armeijan talvi-ulkoilu / leireily varusteet. Sen alla / sisällä ei ole kukaan vielä koskaan palellut. Pojan vartalo oli aivan lämmin, kun puistoon päästyämme hänet kaappasin syliin ja lumeen leikkimään. Tyttö nukkui lampaanvillassa päikkäreitään vielä viime talvena ja kertaakaan ei ollut vilu. Pussukka on peräisin mieheni äidiltä joka on viettänyt monia monia talvia Napapiirillä.

 KIDS WEARING OVERALL, GLOVES / MOLO KIDS BEANIES/ FREDRIKSON SHOES / CROCS SCARF/ ZARA BABY 


Vaikka talvi on vielä pitkä ( liian pitkä minulle ), niin kyllä tuo auringonpaiste saa aikaan ihmeitä. Valo ja energia alkavat pikkuhiljaa hiipiä puseroon. Kevät on matkalla... Olisiko Pojalle olleet jo aurinkolasit tarpeelliset? Pikuveli juoksee jo ihan hirmuista vauhtia! Olen aivan yllättynyt kuinka noin nopeaa voi oppia handlaamaan kävelyn ulkonakin toppatamineissa. Taitaa Crocsin kengät olla juurikin passelit, kevyet, mutta silti lämpimät.

Lähdimme kotiin päin kun Tyttö pyysi päästä vaunuihin ja pienemmänkin oli aika saada jo ruokaa. Nams nams. Isi oli lukenut reseptejään läpi ja kokannut ihanaa ruokaa koko porukalle. Mikäs tämän parempi Sunnuntai startti <3 Mitä teille kuuluu, onko kylmä?
7 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia! Tuosta kokkaavasta miehestä olen kyllä vähän kateellinen! ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Aika kylmältä ulkona kyllä tuntuu, kun kerkesi tottua muutaman asteen pakkasiin ja plus-asteisiin.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tästäkin säästä! Hyvillä vaatteilla on kivaa ulkoilla säässä kun säässä;) kivoja kuvia ja iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanan aurinkoiset kuvat :)! Meillä ollaan pysytelty viikonloppu sisällä. Mutta hyvin ollaan saatu aika kulumaan näinkin, huomenna sitten taas tien päälle ;). Mukavaa alkavaa viikkoa teidän jengille, kuullaan!

  VastaaPoista
 5. Laura; Kiitos, oli kiva ulkoilla aurinkoisella kelillä. Meijän isi on kyllä aika jees ruuan laittaja.

  Elina: Joo kylmä tuntuu kyllä, mutta oikeilla varusteilla pärjää nämäkin kelit. Kylmempi on jos on liikenteessä ilman lapsia. Lasten kanssa ei vilu tule ainakaan heti :)

  Riikka: Nimenomaan, ja olen kyllä tosi ihmeissään, että noi Crocsit pitää kylmää näinkin kovilla pakkasilla . :)


  Juuli: Kiitos. Me ollaan ulkoiltu koko viikonloppu, eilen oltiin ruuhakaisassa marketissakin eli tien pällä :) Kiva viikonloppu ja touhun täytteinen sellainen siis takana :) Tästä hyvä spurtata uuteen viikkoon. Teidän kalenteri siellä näyttää olevan kivaa täynnä :) Ollaan kuulolla <3 ps. Sun paketin pitäis saapua huomenna <3333

  VastaaPoista
 6. Ihania ulkoilukuvia, mutta kylmältä näyttää teilläkin!

  Mekin ulkoiltiin eilen reippaassa pakkassäässä, mutta oli kyllä ihan mahtava auringonpaiste! Kiva, kun on viimeinkin vähän valoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kylmää on hurrrr. Valo tekee kyllä hyvää ja lapset pysyi muuten tosi lämpöisinä vaikka en ahdannutkaan vaatetta puvun alle. ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3