25. tammikuuta 2014

Lauantai lapsille ja puhetta lasten suusta

Pyrimme aina viikonloppuisin ja koko perheen ollessa vapaalla järjestämään lapsille jotain spesiaalia. On mukavaa tehdä asioita ajan kanssa johon arkena ja ruuhkakiireessä ei vain mitenkään ole aikaa. Kävimme lounalla ravintolassa ja sen jälkeen kauppakeskuksen useissa lasten aktiviteeteissa. Juna-ajelu ja taikurin tapaaminen oli hurjan kivaa! Kauppa reissulla Tyttö sai valita oman keksipaketin oman maun mukaan. Tällaisilla pikkujutuilla saa niin paljon energiaa koko perheelle. Lasten kanssa tekeminen ja menossa oleminen on juuri sitä parasta, mistä äitinä nautin. Kun lapsi hymyilee, nauraa ja on aidosti vaan niin superonnellinen. Minusta on mahdottoman kivaa järjestää lapsille elämyksiä ja asioita joista riittää juttua vielä montamonta viikkoa eteenpäin.

Poika on oppinut taas lisää sanoja. Näitä + sekalaista jokellusta me kuunnellaan ko-ko-ajan! Äitä, äiti, kukka, kakka, kakku, takki, ännä ( anna ) , juna, Zä Zä Zä ( tavuja omasta nimestään ) , Hijaaa! 
Tuo hijaa on sellainen jota Poika huutelee kokoajan. Se on isin opettama potku, ja kun poika potkaisee huutaa hän hijaa! Eli aika perusettiä :)

Tyttö on ollut enemmän viime aikoina isinsä perään. Uskon, että johtunee siitä kun koti-isi on vaan niin super tyyppi ( isi siis sairaslomalla töistään)  näin ollen sanavarasto Espanjaksi on edennyt hurjan harppauksen. Värit , numerot, laskeminen, paljon paljon lisää lauseita. Nerokasta! Me so proud!

Minun oli tarkoitus päästä tänä viikonloppuna pikkasen irrottelemaan kavereiden kanssa, mutta koska olen toipilaana en tietysti lähde minnekään. Enkä olisi kyllä muutenkaan raaskinut tällä kertaa. Viime kerrasta on pitkä aika, mutta aina ei vaan halua / raaski mennä. - Äitiys. Ihanaa olla vaan kotona.4 kommenttia:

 1. Täälläkin käytiin tänään syömässä ja sen päällikkö vielä yhteiset iltaulkoilut ja kyllä uni maistui :). Mä tykkään kans niin näistä touhun täyteisistä päivistä. L:kin kysyy yleensä heti aamulla, että mitä tänään tehdään. Ilmeisesti siis ovat mieleisiä lapsillekin :).

  Kivaa viikonlopun jatkoa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin , tänään sit pyykkäillään ja siivoillaan :) Jeboou!

   Poista
 2. Ihan tosi hienoa et lapsista kasvaa kaks(kolme?)kielisiä jo noin pieninä! On se vaan niin rikkaus :)

  Hijaaaaa :D haha

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3