6. tammikuuta 2014

Polarn o. Pyret välikausihaalareista ja ajatuksia keväästä

Istuin tänään omalla ajalla lukemassa iltalehteä."Syksy päättyy kun mittari menee pysyvästi nollan alapuolelle, talvi päättyy ku mittari on pysyvästi nollan yläpuolella, kesä alkaa, kun mittari on päiviä päälle kymmenisen astetta" Olin todella siinä käsityksessä, että tämä nyt on laatuaan tällainen kevyt talvi. Onko syksy vielä päättynytkään? Me ei olla kertaakaan nähty lunta ( tiedän, että sitä on paristi satanut joskus kauan sitten, mutta emme sattuneet juuri silloin ulkoilemaan ). Emme ole hakeneet pulkkaa varastosta, eikä vaunuihin ole tarvittu lämpöpusseja. Lisäksi, talvivaatteita on käytetty hyvinhyvin harvoin ja silloinkin extra kevyen alu-vaatetuksen ohella. Tuulta ja sadetta, kuinkahan kauan?

Pojalle välikausipuvuksi hankin joulukuussa tuon Polarn o. Pyretin ns. babymalliston kuorihaalarin. (verkkokaupan alesta!) Tyttö oli kuitenkin vielä vailla kunnon välikausihaalaria ( edellisen jäätyä naftiksi ). Kävimme viikonloppuna Po.pilla vähän siinä uskossa, että ei meille isommalle sitä Po.pin kuorihaalaria laiteta (käydään vaan vilkaisemassa) mutta niin vain tuo haalari oli niin hyvä päällä, että päädyttiin hankkimaan se nyt. Tänään ulkoiltiin sitten oikein pitkä tovi uudessa haalarissa. Hoks poks, tähän aikaan vuodesta kuorihaalareissa on saatavana sitä mallia missä on irroitettava fleece mukana. En tietystikään saanut kunnon kuvia kyseisestä haalarista, mutta tulkoon ne joku toinen päivä. Niin ja sanottakoon, että minun ja melkeimpä koko perheen lempiväri on tummansininen <3Ystäväni veikin sanat suustani, sillä olisin kyllä aivan mielellään kokeillut myös Molo Kidsin Polly välikausihaalareita ( saa muuten täältä ) . Värimaailma ei kuitenkaan hirveänä tänä keväänä innostanut. Lisää Molo Kidsistä Juulin blogissa. Polarn o. Pyret on mielestäni niin varma haalari ja säästyy varmasti pikku-veikallekin. Olen kyllä tyytyväinen ja lupaan laittaa kuvia lätäköstä!

P.s Ainiin ja mieheni kommentti välikausihaalaristamme, sehän juoksee kuin kesävaatteissa! Eli hyvin kevyt puku ja miellyttävä lapsen päällä. Valikoimaan  ( sata kertaa kivempi livenä!!) täältä.

Minä olin jo hetken kyllästynyt koko merkkiin! Oletko sinä?


19 kommenttia:

 1. Mulla on pop villitys mennyt ohi, raidat on kivoja mutta ei enään jostain syystä löydy meidän kaapista. Joka tapauksessa, noi ulkovaatteet on aivan huippuja! Meillä oli viimekeväänä juurikin tummansininen kuorihaalari irrotettavalla fleecellä ja oli ihan huippu tolla päälle puolivuotiaalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei koskaan ollut mitään sen kummempaa villitystä, en tiedä milloin sirkusraita ilmestyy tms ;) Mutta näitä windfleeceja ja kuorihaalareita meillä on ollut tasaisesti aina koosta 50 cm . Nyt päätin et nää ne on. Meillä oli viime syksyn Rodinin picot , mut ne on minusta vain kauniita ja tyylikkäitä, ominaisuuksia ei juuri ollenkaan. Kun taas ilman rodinin takkeja ei tulisi mitään ;) Onneksi on valinnan varaa ( vaikeus ) :;))

   Poista
  2. Picohaalarit siis **

   Poista
  3. Mulla oli joku mini boomi raskausaikana :D mutta meni pian ohi, joskus tulee ostettua jotain. Mutta liputan ulkovaatteiden ja fleecejen puolesta!

   Poista
  4. Lähti liian aikasin, piru sanoa, että olen samaa mieltä. Rodinin picohaalarit on vaan kivan näköisiä. Ulkoilussa suositaan poppia ja moloa. Nyt tällä hetkellä käytössä molon vk ja popin wf takki löytyy myös!

   Poista
 2. Popin ulkovaatteet on kyllä ihan hyviä. Ässillä on takit vielä tallessa ja Sirpalla parit housutkin, jotka ehkä menee keväällä. Popin Fb-kirpparilta ostin pinkin vk-haalarin ja Sisulle odotan, että tulee joku sopiva väri, kun lapset (mä ;DD) sai lahjakortin joululahjaksi. Ideaparkissa oli vihreä, mutta se on ehkä vähän turhan arka päiväkotiin.. Noita fleecellisiä en edes kattonu. Onko ne helppo pukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi helppo pukea, kaksivuotias käyttää vielä mielellään haalareita vaikka on meillä takkejakin. Tuo missä tuplavetskarit on ihan sikahelppo pukea ja niin kevyt <3 Tuleeko tulokkaankin nimeksi S? ;)

   Poista
  2. Jaa-a, riippuu paljon sukupuolestakin:D

   Poista
 3. No on kyllä pätevän näköiset haalarit! Meillä ei olekaan koskaan ollut popin ulkovaatetta (en osaa sanoa miksi!). Keväälle on pienemmälle olemassa haalarit, mutta isommalle meinasin hommata teknisen takin ja housut. En vielä yhtään tiedä, että mistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on kyllä molemmat tosi jees. Ja pitävät sadetta. :) Mä en ole vielä perehtynyt noihin vk- takkeihin, yks Popin takki on ollut ja housutkin, mutta suosin vielä kuitenni haalareita näillä...

   Poista
 4. Meillä on 3-veellä juuri tuo tummansininen haalari irroitettavalla fleeceellä. Ihan super hyvä! Ei ole vielä toppaa käytetty, tämä on ollut juuri sopiva näillä keleillä. Koko viime kevään harmittelin, ettei tätä versiota puvusta ollut kaupoissa, ja ryntäsin syksyllä heti hankkimaan. On käytetty kyllä jo nyt koko rahan edestä ja keväällä menee pitkään ilman vuorta. Hieno hankinta siis teillä! Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu tuo fleece, niin menee niin pitkään talvella ja keväällä sen saa pois. Ihanat on kyllä lapsen päälle. Nimenomaan nää niin maksaa ittensä takaisin ;)

   Poista
 5. Mites nuo crocsin töppöset. Tilasin about 1,5veelle C7. Toivon että koko passaa. On ilmeisesti hiukka naftia mitoitukseltaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat ja toimii!! Aina varpaatkin lämpöiset. Meillä 1veellä koko 6 uskon, että tilasit oikean koon ;) 2,5 v pienijalkaisella on koko 8 meillä :)

   Poista
 6. Nuo Popin välikausivaatteet on tosi hyviä. Meillä niitä löytyy molemmilta jo useammalta välikaudelta. Ne on muuten saaneet kehuja myös päiväkodin tädeiltä. Mä en varmaan koskaan voi kyllästä poppiin kun ollut meidän luotto merkki jo jonkun aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä kans päiväkodissa tädit kehuneet. Kai nekin on jonkin sortin ammattilaisia ja kenties myös äitejä. Meillä kehuttiin myös noita Croocseja juuri männä viikolla. Miettivät juuri tarhassa kuinka hyvin nää pitää vettä ja lämmittää silti , eikä meijän kumppareille ole tarvetta :)

   Poista
 7. Hei Rea! Löysin tän sun kirjoituksen etsiessä tietoa tuosta babyhaalarista (oon tän joskus aiemminkin lukenut :D). Mutta siis nyt pidemmän käytön jälkeen, voitko sanoa tuon haalarin olleen rahansa arvoinen? Mulla olis mahdollisuus hankkia tuo ystävältä vähän käytettynä odottamaan ens syksyä/talvea, niin mietin uskallanko roposeni siihen pistää :D

  VastaaPoista
 8. Hei Rea! Löysin tän sun kirjoituksen etsiessä tietoa tuosta babyhaalarista (oon tän joskus aiemminkin lukenut :D) Mutta siis nyt pidemmän käytön jälkeen, voitko sanoa tuon haalarin olleen rahansa arvoinen? Mulla olis mahdollisuus hankkia tuo ystävältä vähän käytettynä odottamaan ensi syksyä/talvea, niin mietin uskallanko siihen roposeni pistää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä ihmeessä, ota himppasen kasvunvaraa, sillä fleecen kanssa pukujen mitat on vähän naftimpaa kuin esim vain niissä verkkovuorellisissa. Kestää kyllä pesun ja kulutuksen aikasta jees! Hyvä vaihtoehto. Tykkään lapsillani silti ehkä Molon mallista enemmän .. Mielipidejuttuja <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3