9. tammikuuta 2014

Tällä hetkellä IN on:

A niinkuin arki. Päivä töitä ja päiväkotia takana. Molemmilla lapsilla päivä meni hoidossa hyvin. Nukkuminen ja ruokailu listataan aina sellaiselle taululle ja molemmilla lapsilla oli hymynaama lähes joka kohdassa. Tytöllä on kuhmu otsassa ja Pojalla tosi likainen ulkoilupuku, mutta näitä sattuu... Voisin sanoa, ota chillisti on IN!

Toisena IN juttuna hyvinhyvin lauha talvi. Kuvissa Tytöllä tammikuinen varustelu. Ohuet lapaset, villalegginsit joilla tarkenee takin kaverina ja Warpin vuorelliset tennarit. Lauantaina pitäisi sataa lunta?


 Leggarit on vähän makkaralla, Tyttö harjoittelee kovasti pukemaan itse.

 Päiväkotiin reppu <3 Edellisessä postauksessani Iso, pieni askel kerroin kuinka kuopus siirtyi siskon makkariin nukkumaan. Hyvät yöunet on IN! Niin ja lupaan palata kokemuksiin kahden taaperon nukkumahommista vielä myöhemmin. Hyvin on mennyt!

Loppuun vielä, Po.pin raidat on IN. Liikkeessä hullu ale meneillään. ( Niinkuin nyt vähän joka puljussa) Lisäksi kiitos kaikille ihanista kommenteista, äiti-postauksessa täällä. Te olette IN!

Tällä kertaa tällainen kooste pienistä kivoista jutuista, joita minulla sattui olemaan mielessä. Nyt relaamaan <3 Mikä sinusta on eniten IN? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3