11. tammikuuta 2014

Ulkoillaan

Lähdettiin Pojan kanssa eilen kaksisteen vaunuilemaan ja postiin. Yleensä kun ulkoilemme koko porukan voimin, juoksen enimmän ajan Tytön perässä tai kuuntelen hänen toiveitaan siitä, mennäänkö kävelemään, liukumäkeen, nostanko kiikkumaan vai mitä. Tytön ollessa vielä päikkäreillä ( isin kanssa), päätin lähteä kuopuksemme kanssa kaksin matkaan. Vasta kävelemään oppinut vesseli oli ulkona aivan innoissaan kun sai sielläkin tepsutella. Hän piti toisinaan kädestä kiinni, mutta hienosti käveli itsekin. Olin ennustellut, että vielä tänä talvena ei pienempi ulkona paljoa kuitenkaan liikkuisi, sillä talvikengät ja puku ovat kuitenkin jonkinmoinen painolasti ensiaskelia harjoittavalle. Niin vaan Poika sai ulkonakin vauhdin päälle, kömmähteli tietty välillä, sillä kroppa ei ihan ehdi järjen juoksun mukaan. Se tässä talvessa on hyvää, ettei hanki ja jää ole kenenkään meistä tiellä.


Sankka sumu näköjään varjosti valokuvaamistani, onneksi edes yhdessä kuvassa Poika hymyilee ja kuvakin on enemmän selvä kuin epäselvä. Välittyköön näistä kuitenkin reipas ulkoilun meininki ja punaiset posket. Ulkoiluvarusteet kuvassa, miinus aivan ihana Zara Babyn tuubihuivi, ihan meidän lemppari asuste. Tykkäättekö? Vai suositteko enemmän kaulureita? Levitän muuten aina ennen lasten pukemista kaikki tarvittavat vaatteet selkeesti lattialle ( ainaskin näin talvi aikaan) jotta ei tarvii lähteä etsimään sitten kesken kaiken. Kun etsit jotain on ihan varmaa, että jo päälle puetut vaatteet on tipo tiessään!


11 kommenttia:

 1. Kivannäköinen tuo Zaran tuubi :). Ja mä kans kaivan vaatteet aina valmiiksi esille. Harmi vaan, että lapset tykkäävät auttaa puuhassa ja yleensä siinä kasassa on sitten ihan kaikki ulkovaatteet ;). Mut onpahan sit kaikki käden ulottuvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia , että pukeminen on kivaa . ( Lue not, rimpuilee, ärisee, heittää vaatteet pois :) )

   Joo tuo huivi on ihana ja lämmin <3

   Poista
 2. Itse olen myös laittanut kaikki ensin valmiiksi kasoihin ennen pukemaan ryhtymistä. Samoin laitan illalla valmiiksi seuraavaa aamua varten niin ei tarvitse sitten aamuisin haeskella.

  Kiva blogi ja suloiset lapset! Ensimmäistä kertaa löysin tänne. :)
  Tervetuloa kurkaamaan omaani: http://poikastenelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja kiitos , käympäs kurkkimassa sinun blogiisi :)

   Poista
 3. Mäkin kaivan joo vaatteet, mutta Sirpa ehtii itteään pukea sekunnissa niin, että kaikki on hujanhajan...
  Ihana ulkoilia♥

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, päiväkodissakin on varmaan nyt helpompaa, kun poika jo kävelee? Konttaajat jää siellä niin helposti jalkoihin ja ulkoilut jää helposti rattaissa istumiseksi.

  VastaaPoista
 5. Varmasti on helpompaa juosta isojen perässä nytte:) Tosi hyvin kyllä päiväkodin ryhmän pienet ( konttaajat ) ovat aina omassa pienryhmässä :) <3

  VastaaPoista
 6. Ihana asu! Ja meillä on ihan sama tapa, kaikki vaatteet eteisen lattialle ennen pukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näin se menee , kaikki esille ja etsimään ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3