26. tammikuuta 2014

Vaunulenkki

Otimpas kameran pakkasella mukaan, eihän se miksikään mene kun muistaa linssinsuojuksen. Muistin vaan kaivaa /halusin ottaa kameran esille vasta ihan kotinurkilla. Pimeä oli jo saapunut, enkä saanut kunnon kuvia kaksikosta, uusista vaunuista puhumattakaan.

Näin viikon työntämisen ja reissaamisen jälkeen voin kyllä sanoa olevani ehdottoman tyytyväinen näihin uusinin Mountain Buggeihin. Uusi tavarakori on luksusta ja lapset ovat tykkänneet omista kuomuistaan. Kevyt ja ketterä, miten sen nyt ottaa, onhan tämä ihan huippu luokkaa, mutta ei nyt niin merkittävästi eroa edellisistä. Lapset on helppo nostaa kyytiin ja turvavyö / valjaat on tosi laadukkaat, ehkä himppasen lyhyet (ainakin talvivaatteet päällä) isommalle taaperolle. Toivotaan, että Tyttö pärjää pian ilman vöitä. Turvapuomia emme ole käyttäneet ollenkaan. Ehkä päällimmäisenä voisin sanoa, että huippuhyvät kuomut, superkevyet ja kapeat!

Mun piti tänään urheilla, mutta tämä lyhyehkö vaunulenkki jääköön päivän saldoksi. Im done.

Pukemisen aloitusta ( juoksemalla karkuun ), sukkien riisumista ( mitä mainioimmassa asennossa ) Jip hei!

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu?

9 kommenttia:

 1. Wautsi, onnittelut uusista vaunuista :)

  Meillä on kans uusien vaunujen osto edessä. ;), bugaboo donkeyt :) Mies vaa lupas et saan ne jos säästetää muista menoista (lue lastenvaatteet) :)

  VastaaPoista
 2. Nää on yhtä leveet ku donkiet ja näihin saa myös sen kauppakopan :)

  Donkiet on tosi jees ! Niin ja kun niissä saa lapsen kasvot työntäjään :)+++

  Otatko tuplat viel , vai onko N jo liika iso ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia , eiks teilläkiollu noi Z-linet aikasemmin? Mun mielestä ne kulu aika nopeeta ja ison vaikee istua ... + tappelua kuomusta ei kestä kukaan :D

   Poista
  2. Z-linet meilläkin. Tykkään kyllä muuten, mutta huono ku ei saa lapsen kasvoja työntäjään päin.
   Hyvin on N mahtunu vielä istumaan, pituus alkaa tulla kyllä vastaan. Kuomun kans puhettakaan.

   Kyllä me tuplat vielä hankitaan, pitemmillä matkoilla ja kaupungilla istuu vielä vaunuissa.

   Poista
 3. Meille on kaari käytössä (se on nopea laittaa ja ottaa pois) niin ei tarvi vöitä -> helpompi. Mut musta vöissä on hyvin mittaa, tsekkaa säädöt vielä ;)? Ja vaunulenkkeily on ihan hyvä treeni. Mä kävin herkutteluviikonlopun päätteeksi juoksemassa ja sekin teki kyllä hyvää!

  VastaaPoista
 4. Mä oon hirveä ratasfriikki ja taas tekis mieli vaihtaa menopeliä, vaikka kuopus on jo ihan pian kaksi eikä meille todennäköisesti enää lisää babyja ole tulossa... Laita ihmeessä lisää kuvia ja juttua rattaista, mä ainakin luen niitä mielelläni!!! Hyviltä ja käytännöllisiltä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Onko nää Duot vai Duetit? Meille nimittäin kotiutui viikko sitten hyvin samannäköiset menopelit :) Mullakin meni vöiden kanssa hetki ennen kuin hoksasin että niitä on selkäkankaan takana pitkästi lisää kunhan ottaa pois lenkeistä. Kaari on kuitenkin minustakin kätevämpi kuin vyöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka


   Duetit kai nämä siis on ;)


   Joo vyötäkin on saatu kai sopivaksi, isi ihmetteli miten ei riitä :) Meillä lapset sujahtaa puomin alta pois ja se on aika vaarallista esim tuolla metroissa ;))   Hyvät on kyllä :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3