16. helmikuuta 2014

Arvontavinkki ja herkullinen iltapala

Salaattia, salaattia, salaattia. Noh, ei ole kyllä ihan toiminut. Taisin herkutella männä viikolla hamppareilla, valkoisella leivällä, söin ison annoksen riisiä jne. Olen kuitenkin laskenut päivisin kaloreita ja kuluttanutkin aikasta paljon. Eli summa summa rum, dietti on aika jäissä, mutta yritys hyvä. Varsinkin iltapalat olen pitänyt hyvin keveinä.

Katseet keväässä, tässäpä linkki Annikan Karkkipurkki blogiin. Blogissa on meneillään huippu kiva Crocs arvonta mainioineen sovituskuvineen. Meille saisi tulla nuo kumpparit keltaisena ja Tytölle pinkkinä. (Tosin varmaan se haaleampi roosa). Jos ei siis arpaonni minua suosi, niin pitää kevään aikana käväistä Crocs storessa.

Ensi viikolla luvassa ainakin päivän asu- postaus, Pico-haalari - höpinää (monet ovat kyselleet mitoitusta ja käyttö kokemuksia) Ja ehkäpä joku teidän toivoma postaus, toiveita saa heittää kommentti lootaan :)
Lohi salaattia iltapalaksi ja nukkumaan. Pöydällä lasten tekemät ystävänpäiväkortit, sormivärejä ja sydämiä <3


Ps. Kylmä cola on in !

3 kommenttia:

  1. joo viime viikko lähti syömisten suhteen multakin lapasesta, mutta nyt taas tsemppi päälle :) ihanan näköinen salaatti!

    VastaaPoista
  2. No oli kyllä nams , ja eipä sitä saakkaan olla liika tiukka itselleen :)) Hihihih

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3