15. helmikuuta 2014

Hammaskeiju

Rauhallista lauantai-iltaa kaikille. Itsekin toivon, että tuleva yö on sortissaan rauhallinen. Viime yönä Poika heräsi kirkumaan kolme kertaa ja lopulta kellistin hänet pullollisella maitoa. Maitoa ei olla tarjoiltu sitten vuoden iän, eikä hän ole sitä kaivannutkaan. Ihmettelin. Onneksi leppoisa kaveri nukkui episoodin jälkeen hienosti aamuun saakka. Lapseni tuntien, aavistelin, että jotain on pielessä. Sanoin miehelleni, että heti aamulla mitataan kuume ja mitä näitä muita teorioita nyt on.

Kylläpäs aamulla heräsi kärttyisä pieni-mies ( isi ja sisko herättivät vielä kesken unien!!) Päikkäreiden jälkeen moodi oli kuitenkin vanha tuttu, leppoisa ja iloinen Poika. Leikkisä ja hyvän tuulinen. Ison hymyn valjettua huomasin oikealla puolella hammasrivistöä kolme uutta hammasta, joista kaikki siis komeasti puhjenneet ja ihan kelpo legoja! Mieheni kanssa ihasteltiin tuplaantunutta hammasriviä ja ihmeteltiin kuinka hampaat , eivät käyneet mielessäkään yöllä. Esikoiselle aikoinaan syötettiin jos jonkin sortin kylmää hedelmää, annettiin panadolia ja pidettiin yö kädestä kiinni, kun hampaita tuli tai vaikka ei edes tainnut tullakaan. Toisen lapsen kohdalla kai kaikki on toisin, nuku nuku nuku, ei mitään hätää :) Eihän hätää ollutkaan, mutta on tuo varmaan pikkasen kivuliasta ollut.

Poika joka tanssii ja hyräilee lauluja, puhuu ainakin parikymmentä sanaa, hokee nami nami nami on varustettu aika kovalla kivunsietokyvyllä. Pojat on poikii!
Oon tehnyt diilin mieheni kanssa ja nukun huomenna yhteentoista! Kyllä, yksi katkonainen yö vetää hiljaiseksi mamin, jonka lapset poikkeuksetta nukkuvat 13 tuntia ja silleen :D

2 kommenttia:

 1. Koita mami jaksaa ;). Sympatiat on nyt kyllä miehen puolella, sori :P

  Mut on ne reippaita ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Miehelle propsit :) nyt voi jo syödäkin noilla hampsuilla :))

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3