18. helmikuuta 2014

Ihan hetki vielä

Helmikuu on kovaa vauhtia vaihtumassa maaliskuuhun. Viime vuonna näihin aikoihin tein kuntoilu spurttia ja olin täyspäiväinen koti-mami. Uusi kevät alkaa kolkutella ovea ja ennen kaikkea mieltä. Välikausi vaatteet (yksi tärkein projekti kuitenkin) on hankittu ja pian mittarin kiivetessä yli nollan saa pukea lapsetkin ihanan keväiseen. Oma vaatekaappinikin kaipaa varmasti säväyksen kevättä.

Vielä on himppasen lunta maassa ja toppapuvut päällä. Vesisade saa aamuisin aikaan hyisen jään, onneksi kukaan ei ole vielä pahemmin kaatunut. KOPKOP. Keväälle suunnitelmissa on vielä talviloman pitäminen koko perheen kesken. Suuntaamme pohjoiseen isovanhempien ja tietysti myös vanhojen ystävien luo. Jokin mukava piristys odottaa varmasti myös meitä (ja vain meitä) vanhempiakin.

Kaikin puolin kiva viikon alku. On ollut vähän työkiireitä :) Arkeen mahtuu siis yhtä sun toista. Mitä teidän viikkoon ja kevääseen kuuluu? Jaksatteko jo innostua välikausi vaatteista ;)

Kuvat nappasin puhelimella, vielä viikonloppuna lunta oli jossakin, nyt alkaa olla tiet aika sulat. Talvea on jäljellä ihan hetki vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3