9. helmikuuta 2014

Mini Rodini ss14


Koska olen äiti ja tottunut väkertämään enemmän palapelejä lattian rajassa kuin vaatekollaasseja tietokoneella, pahoittelen siis huonohkoista kuvista. Tällaisia uutuuksia meidän ostoskorissa ja osa jo hyvää vauhtia postimiehen mukana tulossa kohti kotia. Mieheni ihasteli sudenkorentoja, kunnes tajusi , ettei ne olekaan kukkia :) Joo, ei siis iskeneet! Norsuista olen vähän kahden vaiheilla, ihania, mutta ei ehkä kuitenkaan se meidän juttu. French Terryjen värit upposivat minuun ( ja toivottavasti ovat ihania myös lasten päällä) täysin. Nappasin ensin muutaman kuteen kummallekin ja hetken pohdinnan jälkeen olin sitä mieltä, että pitkiä housuja lukuunottomatta me tarvitaan nuo kaikki ihanuudet. Huppareita ei ole juuri ollenkaan tällä hetkellä ja shortsejakaan ei taida olla kun ehkä yhdet soppelit viime kesältä. Mä siis päädyin klikkaamaan ihania turkooseja ja syvän sinisiä shortseja kaksin kappalein Tytölle ja Pojalle. Tuo pikkuveljen pico on tulossa vähän arvalla meille sovitteluun. Saapas nähdä miten väri iskee livenä. Kokokin on isompi kuin mitä pikkuherra käyttää tällä hetkellä, eli lähinnä takki olisi ensi syksylle... Haluatteko jostain tietystä vaatekappaleetsta sovituskuvia?  


Im lovin it!


KUVAT PIKKUOTUS.FI
12 kommenttia:

 1. No eihän näissä kollaaseissa ole mitään vikaa :)!

  Ja odotan varsinkin vaaleansinisen Picon kuvia :)! Meille ei ole tulossa takkeja (ainakaan vielä), mutta pojalle kovasti harkitsen. Koosta kuulen kans mielelläni - sovitin S:lle keltaista 80/86 ja se oli vielä tosi hyvä. En jaksais mitään mekkomallia ottaa ;). Mut se tuulitakki vois olla jees, eikö teille ole tulossa ne(kin)?

  Ja hah tuota kukka-kommenttia :D. Ja joo, norsut ja korennot ei ollut meidänkään juttu. Samoilla mennään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne tuulitakit on Babyshopista tuloillaan. Mäkin koitin pojalle , siskon isompaa takkia ja se oli mekko. Tästä oli nyt äkkisltään 80/86 loppu ja siks päädyin isompaan. Mut joo todellaki se 80/86 on vielä hyvä , just passeli... Niin ja voihan tuo mennä tytöllekin toi rotsi :)


   Poista
  2. Ai, kiva muuten et kuvat on ok, mun croppaukset oli aika huolimattomii ja tuntuu et reunat jäi puol tiehen :DD

   Poista
 2. Luulen, että toi kumpikin sinisensävy näyttää ihan SUPERhyvältä teidän tummilla lapsilla! Noi aurinkolasit meidänkin on pakko saada, kirahveja jo ehdittiinkin hommata. Picoja tekisi mieli nuoremmille, mutta vähän arvon että mikä väri. Shortsit ja hupparit kelpais mullekin jos kokoja olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan niin :)


   Tää oli aika hyvä droppi kyl, tuli kaikkee "tarpeellista" ja silleen kaikkeen sopivaa :)   Odotan!!

   Poista
 3. Nuo picot ovat kyllä huiput, mutta onneksi ei nyt tarvita! ;) Jos meillä ei olisi niitä keltaisia, niin tummansiniset kelpaisi kyllä.

  Tuon t-paidan malli näyttää kumman leveältä. Yksi kolmasosa leveydestä pois niin voisin kuvitella meidän laiheliineille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin , tuo teeppari oli ihan viimeisiä mitä päätin ottaa, ja todellakin sillä mielellä et saahan sen palautettua :) Joku jo siitä kertoikin et on esim heppa teeppaa paljon leveempi, lets see meneekö tunikaksi meijän suht hoikalle :))

   Poista
 4. Mitkä kaikki verkkokaupat myy rodineita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisista itse käytän: pikkuOtus, Lilla Company, Pikkulinnun kauppa, Mini mint. Pikkuotuksessa on ihana palvelu, helppo palauttaa / vaihtaa , nopee toimitus. Lillassa on Bonus ohjelma , Pikkulinnun kauppa on vähän pienemmällä valikoimalla liikenteessä , eikä aina saa uutuuksia ihan heti kauppaan. Harmiksi Mini mint on kai lopettamassa. Myös Kaksi Kuningasta myy Rodinia , mutta heillä on nihkee asiakaspalvelu ( sori sori ) :)


   Poista
 5. Kivoja juttuja teille tulossa! :) Meillekin lähti pikkutilaus, toivottavasti on kivoja livenäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä , toivotaan :)

   Jospa ne pian tulisi ;)

   Poista
 6. Aaaw voin kuvitella kuinka teidän tummalle hurmurille sopii tuo vaaleansininen pico! Mä arvoin pitkään keltaraidallisten ja tummansiniseen picojen kanssa, mut loppuviimeksi mukaan lähti siniset pojille.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3