27. helmikuuta 2014

Mitä hauskaa lapsesi on sanonut?

Harmaan kevään keskellä haastan teidät kaikki lukijani kommentoimaan jotain hauskaa mitä lapsenne ovat sanoneet! Sopiiko? Olisi kiva kuulla ihania, höppäniä, hassun hauskoja tai vakavia kommentteja! Kertokaa ihmeessä myös minkä ikäinen tytön tyllerö tai pojan pallero juttuja kertoo.

Mun oli ihan pakko jakaa tämä: Vauvan kakka haisee minun ei. -Tyttö 2 v. Sellaisia me naisen alut ollaan. Ruusuisia, hempeitä, kaunokaisia. Meillä on muuten potta-treenit menneet ihan älyttömän hyvin. Kiitosta varmaan saa antaa myös päiväkodin suuntaan. Pojalla tulee ainakin pari kertaa päivässä pissit pottaan ja Tyttökin malttaa käydä edes hetken kokeilemassa. Tyttö on kuitenkin jo hoksannut milloin pissi tulee ja kertoo siitä yleensä kun housut ovat jo kastuneet tai kun vaippa kastuu. Hän nappaa reippaasti itse vaipan pois ja menee vielä sen jälkeen potalle. Fiksua? Vaippoja siis kuluu edelleen. Meillä käytössä on Muumi vaipat ja hauskinta siinä on se, että Tyttö sanoo aina kun vaippa laitetaan, että hän ei sitten pissaa myy vaippaan. Myy on kerrassaan niin kiva kaveri, että eihän siihen voi pissailla. Mun postaus idea lähti tällä kertaa täältä, ja eksyin lukemaan toinen toistaan hauskempia tarinoita lasten suusta.
Tässäpä kuvia reippaasta kuopuksestamme potalla. Kuvissa tuo ihana Marimekon pipo joka siis kokoa 80/86 ja sopii näin hyvin 48cm päähän. 

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Delipap tuotepaketti, joka sisältää monenmoista hygienia tuotetta, tsekkaa laaja valikoima linkistä. Arvonta suoritetaan maanantaina 3.3, eli siihen saakka voipi kommentoida. Pottailusta huolimatta minusta tuntuu, että olemme vielä valovuosien päässä kuivista mussukoista <3


Postaus on toteutettu yhteistyössä Delipap Oy:n kanssa

22 kommenttia:

 1. En kyllä nyt millään saa päähäni mitään superhauskaa mitä tytöt ois sanonu. Tuntuu, että niitä juttuja tulee joka päivä :D Laulan aika usein tytöille illalla "Pieni tytön tylleröinen" kun makoilevat jo sängyissään. Pitkän tauon jälkeen lauloin taas tänään kuopuksen toiveesta. Sain laulettua ja heti kuului esikoisen (4v10kk) suusta "Äiti toi oli aika pitkä laulu, en ois millään jaksanu kuunnella". Sillä hetkellä kyllä vähän hymyilytti :P Normaalisti kun pyytväät vielä laulamaan monta kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin oli vaikea saada mieleen noita mussujen juttuja kun oikein alkaa miettimään :) Niitä on niin paljon ;))

   Ihana hassu siellä :)

   Poista
 2. Meidän tyttö on vasta puolitoistavuotias, joten ihan hirveästi ei ole vielä tullut mitään hassun hauskoja sanontoja. :) Niitä odotellessa! Ihania nuo sun tytön jutut.. :)

  Tuli mieleen kyllä yksi. Ihmettelin, kun tyttö aina sanoi yhdessä vaiheessa ja usein vieläkin ''ihhahhaa'' kun puettiin paitaa päälle. Hän osaa siis laulaa sitä ''ih-hah-haa''- heppalaulua jo vähäsen ja tykkää siitä hirmuisesti. Jossain vaiheessa vasta tajusin, että tyttö tarkoittaa sillä ''hiha''-sanaa, eli siis paidan hihaa! :D Aika hauska, kun tyttö yhdistää, että ne on niin samantapaiset sanat! Nykyään kyllä osaa sanoa myös jo ''hiha'', mutta välillä sanoo myös edelleen tuota ''ihhahhaa''ta. :)
  Toinen hauska sana, jonka Nella sanoo, on ''muumikakki'', joka tarkoittaa muumipeikkoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit huippu :))) !!!

   Meilläkin esim "nukkumaan" oli ennen "kukkakkaa" ;)

   Poista
 3. Meill poika, silloin n. 1,8v sanoi kaupassa kaljahyllyn kohalla: "Isin maitoa" :D kylläpä nauratti.

  Ja nykyään 2,5veenä tulee kyllä joka päivä jotain hauskaa :) ja suloista. Useasti lause alkaa: kuuleppa äiti lakas.. :) ja usein myös kysyy: osaaks sä äiti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans kokoajan hoetaan tuota "kuule" "mä leikin kuule vielä" :)))


   Kiva tuo isin maitoa hehee :)

   Poista
 4. Ja pojan eka sanakii oli vähän erikoinen: päivää! Vieläpä savolaisittain, päevee :)

  VastaaPoista
 5. Mun on pitänyt aloittaa kirjoittamaan muistiin meidän 2 veen hassuja juttuja kun ne aina sitten meinaavat unohtua :) Toissailtana naureskeltiin miehen kanssa kun poika ei ollut vielä nukahtanut ja huuteli "Pekkkaaa. Peeeeekkkkaaaa!! Pekka. Mennään Pekka. Pekka, mennään" ja poika ei kyllä ainakaan tunne ketään Pekkaa :'D

  VastaaPoista
 6. Meillä tuo keväällä 3v täyttävä keksi tässä taannoin, että meidän koiran voisi kuulemma vetää vessanpöntöstä alas ja hankkia tilalle jonkun vihreän koiran. Olin ihan suu auki että anteeksi mitä???! ;D

  VastaaPoista
 7. Meillä ei ole vielä hauskoja sanontoja tullu, mutta askareiden yhteydessä on tullu naurettua kyllä jostain hauskasta letkautuksesta. Nyt ei kyllä tule yhtään mieleen mikä oli viimisin, mutta hauskaa meillä oli :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tärkeintä, että on yhdessä kivaa :) Pojat muutenkin juttelevat kai myöhemmin ;)

   Poista
 8. Kolme vuotias uhmakohtauksen saanut poika sanoo aina "taistelun" päätteeksi äidille että "mä rakastan sua beibi" :D Tietää poika jo tuossa iässä mistä naruista vetää naisten kanssa!! Apuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwww voiko ihanampaa olla :) Huippu !

   Poista
 9. Empulta ei paljon hauskoja sanontoja tai ylipäätänsä sanoja oo kuultu vielä :D toisinaan se "Kato,Kato,Kato" 150kertaa minuutissa on ihan hauska ,mut ne oikeesti hauskat on varmasti vielä tulossa :)

  Yhdessä päiväkodissa jossa sijaistin kirjotettiin lasten hauskoja letkautuksia vihkoon ylös, ne kun tuppaa unohtumaan nopeesti. Niitä oli kyllä tosi hauska lukea :) varmaan pitäis itekkin kirjotella sit joskus kun on ajankohtaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, kato kato katoooo:)

   Poista
 10. Voi näitä tulee joka päivä.. Pari päivää sitten kertoi kovaan ääneen kauppajonossa, että "äiti kato! tosi iso setä!". Setä onneksi osasi ottaa huumorilla, minua nolotti... Bussipysäkillä hän ilmoitti myös joskus, että hänen (2v) masussaan kasvaa vauva.

  Kaikenlaista, vaikea tästä äkkiä muistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kerrotaan ja kovaan ääneen jos on joku on iso :D Apua, se on kyllä aikasta noloa. Myös välillä tyttö kertoo kuka on valkoinen täti tai musta setä ... Kaisse on normaalia ;)

   Poista
 11. Tyttö sanoi kerhossa romaninaisen nähtyään, että "Äiti kato, prinsessa! ". Meinas vähän hymyilyttää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihhihh , tuo on kyllä jo jotain ;)

   Poista
 12. Viimeisin mielletään jäänyt juttu, joka ei välttämättä ole niin hauska, mutta lohduttava. Olin pojan kanssa silmä leikkauksessa ja tytöt olivat murehtineet miten veli pärjää. Nuorempi oli lohduttanut, että hänellekin on se tehty ja hän elää vieläkin

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3