6. helmikuuta 2014

Namskis ja sana lasten vaatteista

Tyttö sai syödä vielä tänäänkin Runebergin torttuja :) Jännä, että kakun / leivonnaisen nimi on torttu. Herkullista se oli. Pienet herkku hetket kuuluvat arkeen. Ja pitkät päivälliset jolloin katsellaan lasten ohjelmia läppäriltä.

Pojalla on päällään Mini Rodinin pingviini body, josta olemme pitäneet paljon. Pinguja meillä on myös leggareissa ja lasten sadevaatteissa. Saapas nähdä mitä sitä huomenna tempaisee mukaan, Mini Rodinin uudesta SS14 mallistosta. Periaatteessa tarvetta ei ole kun muutamille perus vaatteille. Kesää kohti mentäessä vaatteiden tarve varmasti kasvaa. Minusta tuntuu silti kreisiltä hankkia shortseja jo tammikuussa. Mutta, saako niitä lemppareita enää kesän korvalla? Kreisiä sekin ;)


7 kommenttia:

 1. Ääh, mäkin tahdon!! Joo innolla odotan huomista, nyt ei kyllä oikein mikään iske ja picoja pohdiskelen.. Tuleeko teille kummallekkaan takkia tai haalaria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picot aattelin joo :)

   Vähän vaa kahden vaiheilla, Poika siirtynee kihta Tytön kans samaan kokoon ! Eikai mun täydy tilata kaikkee tuplana ja viel samas koos ?

   Poista
 2. Ai vitsi kun on hyvännäkönen torttu :) meiltä jäi tänä vuonna noi ostamatta. Höö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiiin ja kreisiä on tosiaan koko touhu!! Niin sitä kuitenkin tulee aina mentyä hulluuteen mukaan :)
   Huomenna puistoon?;)

   Poista
  2. No niin menee !!! ;)   Ilmoittelen !

   Poista
 3. Mä taisin vähän seota kirahveihin, niitä tulee nyt joka lapselle. B) mut shortseja ja shortsihaalareita en vielä ostanut, sen uhallakin, et niitä ei sit enää toukokuussa saa.

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa täällä mietin. Ei talvella voi ostaa shortseja, mutta onko niitä enää keväällä jäljellä? Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3