19. maaliskuuta 2014

Äiti ja tytär välipalalla

Eilen vietin laatuaikaa Poikani kanssa kaksin, (muuten tositosi pitkästä aikaa) oltiin nimittäin melkein koko päivä Gugguun kuvauksissa (Gugguusta lisää myöhemmin). Tänään saatiin sitten hetki olla Tytön kanssa kaksin. Nautittiin lounasta vasta kun velipoika oli mennyt päikkäreille ja välipalaakin syötiin pian perään kaksisteen. Haettiin aamulla mansikoita kaupasta ja maistuihan ne herkulliselle. Mansikat, eihän ne ihan vielä olleet priimaa, mutta hyvin osui ja upposi.

Mun omista dietti höpinöistä on taas mennyt hetko, mutta panostan entistä enemmän viiden aterian taktiikkaan ja olen onnistunut niin saamaan paremman ja jaksavaisemman olon ja ehkäpä pari senttiäkin pois. Välipala jugurtiksi valikoitui ihan uusi protsku jugurtti, joka oli kyllä ihan äly hyvää mansikoiden kera. Voisin kuvitella, että tähän passaisi lähestulkoon mitä vaan lisukkeeksi. Rahkaan kyllästynyt äiti oli kyllä ihan fiiliksissä. Ja kyllä näillä eväillä siirrettiin nälkää taas eteenpäin. Niin ja mieltä ja kehoa kohti kesäkuntoa!!

Säteillään kilpaa auringon kanssa! 

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, mansikoita! Pakko hakea huomenna niitä. Me ollaan viime päivinä tankattu urakalla tuoreesta mangosta ja ananaksesta vitamiineja, niiiiiin hyvää :)

  Ja uusia Gugguun kuvia odotellessa! Ne oli viimeksikin ihan mahtavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hakea jostain isommasta marketista mansikkaa niin saa jo ihan hyvän laatusia ! Oon myös hurahtanut smoothiesiin ;) nams !

   Poista
 2. ääk mansikoita <3 Mä niin odottelen et tohon meijän "alatorille" you know , tulee mansikkakoju ;) Saiskohan sinne jotain kantsiskorttia kun tulee juostua harvase päivä.

  Söpöjä kuvia ja ton puuteripersikkaliskon väri sopii tosi hyvin Z:lle <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3