11. maaliskuuta 2014

ARVONNAN VOITTAJA JA MINI ZOOLOGIST


Mintun vihreistä liskoista, räkänenistä, lastenohjelmista, niistä on meidän tiistai-ilta tehty. Vaatepaketti pikkuOtuksesta piristi kummasti aikaisin herännyttä äitiä ja puolikuntoisia lapsia. Mitäs tykkäätte? Hurjaa kuinka nopeasti tietyt kesävaattet myydään loppuun, eikö tälle villitykselle todella ole loppua? :)
Lapset ovat tosiaan olleet kevät flunssassa muutaman päivän ja nyt kovasti tuntuu siltä, että äitikin on pian pedin oma. Onneksi ollaan pysytty marraskuusta saakka terveenä ja sairastaminen ei meillä ole ollut kierre tai muutenkaan rasittanut perheen pienimpiä. Kyllä tämän siis kestää...


Kiireestä puheen ollen olen viivästynyt arpomaan voittajan postauksessani Mitä hauskaa lapsesi on sanonut? Siispä sairaspetiläiset askartelivat parikymmentä arpaa ja arpoivat voittajaksi tänään illalla Hennan! Onnea! Voittajaan olen yhteydessä sähköpostilla :)

Kivaa viikon jatkoa kaikille, joko teidän liskot tuli postissa? ;)


2 kommenttia:

 1. Kylläpä nuo liskot näyttävät paljon paremmilta pojan päällä :) Ei round 2 aiheuttanu täällä mitää toimenpiteitä.

  Onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo liskot on minunkin mielestä enemmän poikien juttu, meillä isikin oli sitä mieltä ;) Tuo Tytöllä oleva liskotoppi otettiin Pojalle, mutta isosiskon oikeudella se meni hänelle nyt alkuun ja väri sopii loistavasti. Neiti sai myös tukaanimekon tasapainoksi rajuille liskoille ;)) Materiaali on vähän jämäkämpi kuin ennen (mielestäni) , johtunee ehkä värjäyksestä tai en tiiä :o Ihania ovat livenä, kesä saa tulla.

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3