3. maaliskuuta 2014

GUGGUU


Klikkasin niin sanotusti vasemmalla kädella muutaman ihanan kuvan Gugguun kevään mallistosta. Oranssia ei voita mikään. Murrettu, ruosteinen, tuo sävy sopii todella niin tytöille kuin pojillekin. Jumppikset ovat ihanan pehmoiset ja malli on huippu tyylikäs. Värivaihtoehtoja on paljon, linkistä pääset suoraan merkin verkkokauppaan. Huppareita suosin itse pitkin vuotta. Vähän hankala se on pukea paksun toppapuvun alle, mutta keväällä ja kesällä huppari on korvaamaton vaatekappale. Gugguun huppareissa vetskari on aina tuossa sivulla joka tekee mallista käytännöllisen. Huppu on myös ihanan iso ja hiippamainen. T-paitoja ja hihattomia on tulossa kevään aikana verkkokauppaan.

Laadusta sen verran, että vaattet kutistuvat himppasen ekan pesun jälkeen. Uskaltasinko arvata jotakuinkin 5%. Kangas on napakka, eli vaate säilyy uudenveroisena hyvinkin pitkään. Parhaiten vaate istuu ilman kasvunvaraa, mutta jos haluaa pitkä-ikäisen vaatteen on hihat ja puntit helppo kääntää. Gugguu on todella meidän suokkari merkkejä ja odotellaan jo tosi innoissaan kevään uutuuksia ja kesä vaatteita <3 Haluatteko kuulla ja nähdä lisää?

ZACK ON KUVISSA NOIN 78 CM PITKÄ JA KÄYTTÄÄ VAATEKOKOJA 80CM JA PIPOSTA KOKOA M.PS, Täällä voit vielä tänään osallistua kivaan arvontaan, jakamalla hauskan jutun lapsesi suusta, palkintona tarpeellinen tuotepaketti. <3

12 kommenttia:

 1. Ihana pieni Mies! Varsinkin toi harmaa huppari on tosi hyvännäköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on , se on munkin lemppari ja kuva kans :) Kiitos <3

   Poista
 2. Ihana malli ja vaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Vaatteet on kyllä kans toooosi kivat !

   Poista
 3. Voi mitä ihania kuvia! <3 Tuon hupparin malli on hieno, mutta voi auts, kuinka hinta tuntuu suolaiselta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne aika hintavat ! Onneksi laatu korvaa määrän ja sinua Laura ei varmaan tarvi muistutella jälleenmyyntiarvosta;)))

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja ihanat vaatteet!

  Laatu on kyllä näissä ihan huippuluokkaa. Viime keväänä hankitut on edelleen lähes priimakunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, investoinnit siis kannattaa :)

   Poista
 5. Nuo on kyllä niin vallottavia! <3 Vaatteet ja teiän lapset! :)
  Gugguusta tykätään täälläki, ihan suosikkien kärkipäässä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä , kärkipäässä meilläkin :) Jännä kun ne tietyt suosikit vaan valikoituu tässäKIN hommassa :)


   Niin ja kiitos :) <3

   Poista
 6. Gugguun vaatteet on ihania :) Millaista mitoitusta nuo jumppikset on, kannattaako ottaa reilusti (numeron tai kaksi)isompi koko?Jos vaikka rodinilta käytössä 92/98 cm niin mietin olisko gugguulta 98 vai jopa 104 jumppis hyvä? :) Kiitos jo etukäteen jos jaksat vaistailla ja auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Ottaisin jumppiksesta pienellä kasvunvaralla tuon 104 :) varsinkin jos Rodinin 92/98 ollut jo jonkin aikaa käytössä :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3