6. maaliskuuta 2014

Kissaneiti ja muutama sana lastenohjelmista


 Meidän esikoisella on kova eläin villitys meneillään. Milloin hän kertoo olevansa koira ja milloin kissa. Tamineet puetaan teeman mukaan ja korviksi kelpaa hyvin (aina) Fredriksonin tupsupipo. Kissat ja koirat ovat hyvin erivärisiä kerta toisensa jälkeen. Pitääköhän se klikata pari eläinkuosillista vaatekappaletta lisää perjantaina. (Mini Rodinilta kun niitä oli vissiin tulossa?)Alemmassa kuvassa kissaneiti on pysähtynyt kurkkimaan lastenohjelmia Netflixin kautta. Siitä tulikin mieleen, katsotaanko teillä paljon lastenohjelmia? Meillä lastenohjelmat kuuluvat iltoihin ja viikonloppuihin ja ovat joskus kyllä korvaamattomia lapsille. Ja on kyllä pakko myöntää, että lapset oppivat myös paljon telkkarista. Lauluja, tansseja, eläinten ääniä. Kissa sanoo miaaaau ja hauskaa iltaa!


4 kommenttia:

 1. Mahtavat kuvat :)! Niin ihana Zoe♥. Meillä katsotaan Kaapoa jakso, pari päivässä ja sitten Pikku Kakkosta. Tyttö tykkää heräillä rauhassa sohvalla ja minusta taas toimivat hyvänä rauhoittumiskeinona sillä tällöin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä jossain vaiheessa päivää ne on hyvä klikata päälle. Unohdin muuten , että Zack tykkää katsoa kans aamulla jotain, usein vilkuilee puurolla telkkaria tai konetta ;) Tosin nyt ruokailu niin sottaista , että kone on aaaaaika kaukana ;)

   Poista
 2. haha mikä ihana pikku kissakoiraeläin<3

  täytyy kyllä myöntää että Emppu saa kattoa jonkin verran telkkaria eli lähinnä pikkukakkosta sen verta kun jaksaa jos muistetaan avata telkkari oikeeseen aikaan ja sitten Netflixistä Mimi&Kuku-ohjelmaa. Jälkimmäisestä tykkää ihan hulluna ja koittaa matkia niiden tanssi"askeleita" =D Hullaantuu kyllä pelkästä mimi&kuku musiikistakin jos vaikka autossa kuunnellaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä.   Söpö E , niin kivasti tanssi siellä puistossakin silloin :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3