4. maaliskuuta 2014

LASKIAISMÄESSÄ


Onneksi lähipuiston liukumäki kävi mäestä tänään aamulla. Onhan sentään Laskiaistiistai. Puistoilun jälkeen haettiin, S-Marketista laskiaispullat ja valmisruokaa. Tuon tuosta lapset nukahtivatkin päiväunille. Lunta ( lue loskaa) on satanut viime päivinä hieman taas lisää, eikä aurinkokaan paistanut. Byy! Onneksi meillä oli mitä aurinkoisinta seuraa puistossa, nimittäin ihanat Emppu äitinsä kanssa. 

Ulkoiluvarusteina meillä oli Molo Kidsin välikausi puvut. Olisi ehkä tarvinnut kuravaattet päälle, mutta hyvin puvut pitivät vettä ja märkää. Käsiä pikkasen palelti välikausi hanskoilla ilman aluhanskoja. Tyttö ei halunnut laittaa pipoa päähän, annoin mennä merinovillan alulakeilla ja hyvin tarkeni. Kaulassa Tytöllä kaunis ja lämpöinen Zara Babyn tuubihuivi.

Ja näin juostiin ympäri puistoa. Puistotädit olivat tuoneet ulos vanhan mankan (muistaako kukaan enään Cd-soittimia?) josta pauhasi kivat lasten laulut. Sisällä kerhossa myytiin laskiaispullia hintaan 50 senttiä. Ei hassummat kemut siis. Kukaan ei varmaan päässyt rehelliseen mäkeen pulkan tai liukurin kera? Mutta kuinka te vietitte Laskiaistiistaita?


Hauskaa päivää kaikille, nyt pyykkien pariin <3

10 kommenttia:

 1. Niin pirtsakat puvut ja tuo rainbow kyllä ihastuttaa :).

  Täällä oli samat menot liukumäki toimi meilläkin ja pullat väänsin eilen ite. Maltoin jopa olla tekemättä kermavaahtoa nii ei tullu syötyä eilen :).

  Meillä on taas menty topalla ja päälle vedetty ny kurahousut, jaksa suihkutella, kuivatella tai putsata aina noita pukuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi , ootpa ollut reipas kun pullia ehdit tekeen :) Meikä ei :)


   Sama, mäkään en aina jaksa suihkutella, mut välillä haluun taas olla ilman kuriksia ja luottaa puvun ominaisuuksiin. Sain muuten harjalla ihan jees puhtaaksi kamppeet , kuivumisen jälkeen :)

   Poista
 2. Mekin lasketeltiin leikkipuiston liukumäessä ja syötiin kotona laskiaispullat, mutta se oli kyllä ihan sattumaa, en nimittäin edes muistanut että on laskiaistiistai! :D
  Ja niin ihanat nuo rainbowhaalarit! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mekin oltais laskettu tuota mäkeä joka tapauksessa :DD Laskiaistiistai tai ei. ;) Ainakin jos Pojalta kysytään <3

   Poista
 3. Hei mulla olis postaustoive; miten sä pukeudut näillä säillä leikkipuistoon? Näytätte ulkoilevan säässä kuin säässä, niin musta olisi kiva välillä nähdä missä kuteissa sä liikut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupean pesemään mun tän päiväisen asun ;) Kuvaan ja toteutan ehdottomasti toiveesi ;)

   Poista
 4. Aivan ihanat nuo Molon värikkäät kuosit! <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, tykästyin itsekin :)

   Poista
 5. hihi söpöjä kuvia <3 Miksei teijän puvut ollu yhtään niin kurasia ku empun? :D Hylkiipäs ne hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylkii, on kyllä oikea kuvaus, joo kaikki lika oli tipotiessään jo melkein kotiin palattua, vaikka nenälleen taisi ainakin pienempi mennä :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3