7. maaliskuuta 2014

Päivän asu sisältää kenkäsuosituksen

Poika sinisessä, kuinkas muutenkaan. Ihanan pehmeässä college paidassa ja päätä pahkaan sovittelemassa jo shortseja (kesä kesä!!). College paita on täältä ja saman linkin takaa näet myös suosittuja Mini Rodinin Frech Terry shortseja (noista kylläkin koot loppu, ainakin pienimmät). Shortsit ovat just eikä melkein minun makuuni, eivätkä lapsetkaan ole niistä valittaneet. Pienet leikkaukset sivuilla, lyhyt pituus, pehmeä kangas. Collegen alle ei kotioloissa pueta mitään ja shortsien allekin riittää pelkkä vaippa. Sukat on NÄMÄ TÄÄLLÄ, tsekatkaa nyt ihmeessä ihanimmat kevään sävyt, vaikka sitten sukkien muodossa ;)

Pojan kengät ovat Crocsin. Haimme ne tänään Helsingin keskustan Crocs Storesta. Malli on todella helppo pukea lapsen jalkaan. Läpässä on sisäpuolella joustava kuminauha, joka takaa sen, että kenkä istuu hyvin, mutta se joustaa niin, että jalan saa sisään ongelmitta. Päällä on kaksi tarraa niinkuin kunnon retroissa kuuluukin. Sitten siihen miksi minä ihastuin näihin kenkiin; ihan super kevyet! Joustava pohja, vai miten sitä kuvaillaan(?). Askel on uskomattoman sulava, kenkä on kuin sukka. Suosittelen! Pojan kengän koko on 6 joka vastaa kokoa 22 (koko merkintä 22-23). Pian näillä pääsee tepastelemaan ulos, (lue - juoksemaan karkuun omaa äitiä haha).


Hei, kuvien myötä ihanaa viikonloppua.


PS. Hot or Not? Im lovin it!

4 kommenttia:

 1. Tosi söpöt lenkkarit, ehdottoman hot :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömät. Väri olisi saanut olla melkein mikä vaan, enkä siltikään olisi jättänyt näitä kauppaan :) Aika nopeesti ihastuin myös väriin :) Niin coolit Miehelle <3

   Poista
 2. Oi että, kevyet lenkkarit kuulostaa kyllä ihan huipulta! Oliko tuo siis ainoa väri mitä löytyy pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikaupassa on myös täysmustana, liikkeessä oli vain tuota väriä :) Väri on kyllä ihana. <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3