23. maaliskuuta 2014

Päivän asussa tukaaneja ja mini Kånken
Ylläri ylläri, MINI RODINIA, tein drop ykkösen vaatteista aikaisemmin kunnon postauksen sovittelu kuvineen ja nämä drop kakkosen vaatteet jäivät enemmän tai vähemmän sovittamatta. Käyttöön niistä on päässyt jo osa, mutta muutamat vielä niin kesäsiä, että emme ole kauheana vielä uutukaisia pitäneet. Kotosalla on kuitenkin jo pukeuduttu lyhythihaisiin ja nyt oli aikaa kuvailla näitä tukaaneja. Iskeekö? Minun täytyy sanoa, että tukaanit eivät livenä olleet ihan niin nättejä kun ensin ajattelin. Niimpä osa Tytön vaatteista lähti palautukseen ja tilalle hän sai toivomiaan mintunvihreitä liskoja. Pojan päällä nämä lintuset ovat ihan kivat ja laadukkaat yksilöt sattui ainakin meille.

Meillä Poika käyttää vielä aika paljon bodeja, joten niitä onkin muutama hankittu myös kesää silmällä pitäen. Näissä bodeissa on aika pitkä niska-haara mitta ja sopii reilu 80 senttesille nassikalle vielä tosi hyvin. Leggarin koko on myöskin 80/86. Pian (2.4) julkaistaan drop kolme, katsotaan tuleeko sieltä mitään kivaa hankittavaa. (Ensin kirppikselle myymään talvi vaatteita, jos joku niitä huolisi) :))

Halusin kuviin mukaan meidän uuden Fjällräven Kånken mini repun. Lasten siirryttyä päiväkodissa eri ryhmiin tarvittiin toisellekin kaverille reppu. Kirkkaansininen yksilö on kerrassaan komea ja tähän pienempään mahtuu hyvin varavaatteet ja lelu lelupäivinä. PARTIOAITAN verkkokaupassa on kattava valikoima värejä, tosin tuo meidän kirkkaansininen reppu ei ainakaan verkkokaupan kuvissa pääse oikeuksiinsa. Onko teillä näitä kerho reppuina?

Oletteko muuten huomanneet, että näissä päivän asu postauksissa Poika esittelee aina vaatteitaan noiden kahden lego palikan päällä. Tuo kahden legon torni on oikeasti Pojan ihan lemppari paikka. Ja se on ainoa paikka missä on viihtyy paikallaan. Seuraavalla kerralla päivän asu on äidin tai tyttären päällä ;) Stay tuned!

8 kommenttia:

 1. Kiva värimaailma tossa tukaanissa ja ihanan pirteä sininen reppu! Määki haluun repun! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en myöskään yhtään ihastunut tukaaneihin, vaikka Zackin päälle kyllä nekin näyttää söpöiltä :). Tuo reppu on ihana, meillä sama väri valkattu jo yli vuosi sitten ja vieläkin tykkään hulluna!

  Kivaa päivää, kohta nähdään ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo , siitä mekosta en perustanut, + oli aika reilua.... Aaaa , mä muistelin et teillä keltainen ;) Vilissyt kuvissa. Joo tää on ihanan fressi väri ...

   Poista
  2. Joo L:llä on se keltainen :). Molemmille.. ;)

   Poista
  3. Joo , meillä iso ja pieni ja molemmat ylläri sinisiä, toinen tumma toinen toi kirkas ;) On kyl kivoja ja kestäviä. Kaatosateessakaan ei menny tavarat märäks ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3