2. maaliskuuta 2014

Sunnuntain kuulumiset
Raitoja, ananaksia ja toinen hulluna aurinkolaiseihin. Päätettiin aloittaa aurinkolasien testaus hyvissä ajoin, jotta ei sitten ekana helteisenä aamuna iske paniikki kuinka niitä käytetään. Viime kesänä Poika oli vielä niin pieni, että piti laseja rauhassa päässään. Nyt ne on enemmänkin kummastelun kohteena. Kivat ne on näköjään leikeissä, myös suussa. Niin ja niitä on oikeinkin hauskaa repiä, taitella ja väännellä. Näissä aurinkolaseissa on muoviset sangat jotka kestävät juurikin pienten vesseleiden käyttöä (koko 2-4v).

Katseltiin tänään illalla lasten kanssa leffaa, molemmat napottivat vierekkäin pehmeällä rahilla ja tapittivat telkkariin. Välillä voisi jo hihkaista kuinka helppoa lasten kanssa onkaan. Jopa pienen hetken voit tehdä jotain muuta kuin juosta perässä.

Huomenna alkaa taas uusi viikko. Viikosta on tulossa leppoisa, sillä olen töissä vain kolmena päivänä ja isikin on paljon kotosalla. Aijotaan siis nauttia kevään ensi hetkistä yhdessä. Pikkasen odotellaan myös jo kuun lopulla alkavaa talvilomaa. Ensi viikolla blogissa postaan isovanhemmista, vi hörs!

5 kommenttia:

 1. Ihania muksuja nuo sinun <3 ja aurinkolasien tosiaan pitää kestää käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. No niin pitää ja viime viikolla oli jo niin kirkkaita päiviä, että eiköhän noille tule käyttöä jo pian :) Onneksi ainakin toinen suostuu niitä käyttämään :) Mä koitin varjella laseja alkuun, kunnes huomasin, että kyllä ne kestää, ja tajusin, että pakkohan ne on antaa lapsille, jos koittaa itse vaan pukea ne lasten päähän vain silloin kun koen sen tarpeelliseksi, on se aika kuopan kaivuuta ;)

   Poista
 2. Huiput nuo arskat :)! Pitäsköhän meidänkin jo aloittaa testailut, ettei käy niin kuin viime kesänä...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3