5. maaliskuuta 2014

Ulkoillaan, säässä kuin säässä

Eilen oli loskaisempaa, kuraista ja pimeämpää. Tänään jo aurinkoisempaa, sulaneempaa... Sain ystävältäni Tuulialta postaustoiveen äidin ulkoilukamppeista. Voin kertoa, että kuvia on vähän vaikeaa saada, sillä kuka ne muka ottaisi? Sen sijaan koitan kerätä kamppeeni kasaan, kuvata itse ja kertoa toki. Puistossa äiti ei ole ehkä se hehkein tyylilyyli, mutta vaatteet joita käytän ovat aina tosi rentoja, käytännöllisiä ja tosi kivoja päällä... Niistä siis lisää piakkoin.

Kuvissa tänään, Pojan hyppyjä, Tytön iloista mieltä, uhma on siis ainakin hetkittäin poissa. Hyvä niin...
 JUMP JUMP JUMP JUMP! Pojat on poikia.Pyörätiellä, leikkipaikalla, kalliolla, kukkulalla. Näin pienille riittää vielä paljon kummasteltavaa keväässä.Ps. Eilen täällä  kuvia Molo Kidsin välikausipuvuista. Niistä on paljon tullut hehkutusta. Ja ihanat ne ovatkin. Tytöllä koko 98 (2,5v, 92cm 12,5kg) Pojalla koko 92 (15kk, 82cm, 10,5kg) 


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nuo puvut kyllä tuovat väriä päiviin ja ulkoiluun ! Tyttö ei enää suostuisikaan pukemaan mustaa toppahaalaria päälleen, eli tärkein , että lapsetkin tykkäävät väreistä :)

   Poista
 2. ihania kuvia, ihanat pikku samistelijat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös tummansiniset vk- puvut , mutta tuntuu luontevalta pukea lapset samoihin ;) Mikähän siinäkin on ;)

   Poista
 3. Tosi suloiset kuvat!!! Munkin pitäis käydä huomenna shoppaamassa tytölle välikauden vaatteet ja Molon, Reiman ja Popin välillä vähän arvon.. Mololla on niin nätti just tää rainbow-kuosi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakat noi puvut, tuo vähän valoa tonne harmaaseen keliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin musta-harmaa ihminen et tekee ihan hyvää ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos. Moni kuva onnistui tuolla reissulla. Ehkä eniten juuri siksi kun lapset olivat aktivisia keskenään ja hyvällä mielellä ;) Ajattelinkin teettää jopa joitain kuvia kansioon tai antaa mummulle. :)) Kuvia pitäisi enemmänkin kehittää kuviksi", turhaa jäävät vain koneelle ;) tai jotain ;)   Sekavaa, painun nukkumaan.   kiitos <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3