28. huhtikuuta 2014

Äidit kahville, täällä on Vietto!Vietto on Minna Kaartisen vuonna 2007 perustama indie-ekomuotimerkki. Ideana on tarjota innovatiivista, raikasta ja yllättävää muotia ekologisista materiaaleista 100% eettisesti Suomessa valmistettuna. Vaatteet ommellaan laadukkasta luomupuuvillasta, hampusta, tencelista, bambusta sekä huolella valituista ylijäämä- ja kierrätyskankaista. 

Vietto-vaatteet ja -asusteet kehittyvät jatkuvassa suunnitteluprosessissa. Mallisto ei siis täysin vaihdu puolen vuoden välein, vaan tavoitteena on kestävämpi muotokieli. Joka kaudella klassikkotuotteiden rinnalle tulee kuitenkin muutamia uusia ajankohtaisia tuotteita. 

Vietto-tuotteissa näkyy suunnittelijansa mielenkiinto epätavallisiin kontrasteihin ja urbaaniin kulttuuriin. Muotoilussa kohtaavat kiinnostavat mutta ajattomat mallit, muunneltavuus ja mukavuus. 

Itse löysin viehättävät Vietot viime viikolla Harakanpesästä. Visiittini söpöön pieneen lasten vaate liikkeeseen sai ison plussan siitä, että tarjolla oli myös aikuisten vaatteita. Asuste-hulluna, minuun iski tietysti ihan kympillä tuo keltainen huivi! Keltainen kuuluu kevääseen ja kesään, ihana! Plärätessäni vaaterekkiä, tein kyllä tuttavuutta vaatemerkkiin jota saattanee päätyä myös minun vaatekaappiin. Materiaali on käsinkosketeltavan pehmeä. Juuri sellainen, että tiedän sen kestävän pesusta pesuun. Tuo etualalla näkyvä keeppipaita on myös hurjan kiva. Käsin maalattu, uniikki, vähän niinkuin poncho, mutta paljon kivempi. Hei, mä en taida edes osata kertoa näistä kuinka mageita ne on! Kurki siis valikoimaa linkeistä. Ja niin, jos haluat Vietto-kutsut tyttöjen-illan iloksi, ole yhteydessä Harakanpesän Marikaan! Mun kahvitauko (lue: cola/blogi-brake) on juuri päättymässä ja joten herkullista maanantaita kaikille.

P.S Koodilla MAMIN AARTEET saatte kaikista Vietoista -10% aina keskiviikkoon saakka! Klik klik! Tai käy ihmeessä kurkkimassa paikan päällä. 

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanilta nuo vaatteet, ihan uusi merkkituttavuus mulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, minullekin oli aivan jotain uutta, tosi laadukkaalta kyllä vaikutti nämä toutokset <3

   Poista
 2. Minäkin tutustuin näihin ihan vähän aikaa sitten. Näyttää tosi kivalta.

  Blogissani on sinulle haaste: http://meidnpieniryyni.blogspot.fi/2014/04/11-haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, miepä vastailen haasteeseen Kiitos Mimmu!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3