3. huhtikuuta 2014

Ajatuksia torstaina

Vapaapäivä lasten kanssa kotona, eikä mitään ylimääräisiä suunnitelmia ja voin sanoa, että tekeepä hyvää. Melkein viikon talviloman ja reissaamisen jälkeen on vihdoin huippua rauhoittua omiin nurkkiin ja olla vaan. Luin lasten päikkäreiden aikaa ystäväni Juulin ( ja monen muunkin ihanan ) blogia. Terkut vaan sinnekin, ihanan leppoisaa näyttää olevan. Pysähdyin miettimään kuinka lapset meilläkin kasvaa ja kehittyy kokoajan...

Lasten kasvamisesta, siitä voisi varmaan kirjoitella pienen ikuisuuden, mutta minulla on mielessäni yksi hassu pointti... Kun lapseni olivat vielä hieman pienempiä, sain minäkin (monen muunkin äidin ohella, joilla kaksi pientä lasta) kuulla monen monta kertaa, "voi kuinka lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla  ja ompahan varmasti rankkaa!" Nykyään ei juuri kukaan enään kysele, kuinka paljon lapsilla on ikäeroa, kauhistele tuplavaunuja, ihmettele äidin jaksamista,VAAN. "Onko ne kaksoset, ihanat kaksoset, meilläkin on kaksoset, oi sinulla on kaksoset ja vieläpä tyttö ja poika!!" Eli jos, minulla olisi kaksoset, se olisi aivan tavallista, silloin jaksaisin paljon paremmin, se olisi aivan OK ja normaalia, sen sijaan, että saadaan kaksi pienokaista mahtumaan viidentoista kuukauden sisään <3Tytön silmistä saattaa pieni kuumeilu vielä näkyä, siksi olikin hyvää viettää kotipäivää ihan vaan sisällä leikkien. Onneksi pahin olo hänelläkin alkaa olla ohitse.

Poika tosiaan saavuttaa Tytön mittoja, sillä uudet Rodinin leggarit on samaa kokoa molemmilla. Pipokin mahtuu molemmille aivan hyvin, eikä ole pienemmällekään päälle iso. Tytölle taas kokeilin topissa jo kokoa 104/110 ja isohan se oli, vielä...


Kivaa torstai-iltaa teille<3

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja niin suloiset kaksoset ;) <3

  VastaaPoista
 2. Näitä kuvia on aina niin kiva kattoa! Ihanat kaksoset <3 Miehen hiuspehkolla saa vielä vähän lisäpituutta!

  Kivaa torstai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen pehko on niin nättimys :DD   Samoin !!

   Poista
 3. Ihanat lapset! <3 meiltäkin kysellään joskus ovatko kaksosia, puolitoista vuotta on ikäeroa... :)

  Minäkin tilasin vähän turhan isoa rodinia tästä kolmannesta dropista. Hankalia nuo kaksoiskoot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Basicit on jollain tapaa mun lemppareita eikä niihin kyllästy koskaan :))


   Niin ja tietty puen lapsia saman yylisiin asuhin ja ulkovaatteisiin, eli sillä moni luulee kaksosiksi, ja tietty Poika on aikasta pitkäkin jo :)

   Poista
 4. Meillä Ellillä ja Sennillä ikäeroa 1v ja3viikkoa. Tyttöjä luultiin kaksosiksi ekat viisi vuotta:) Eemelillä ja Millalla ikäero on 1v ja 2kk ja koko ero aina niin suuri,että koskaan ei kaksosteltu. Tessan Sirpaa ja Aapoa taas on muutamankin kerran luultu tupliksi kun yhdessä liikuttu, kun enolla ja siskontytöllä ikäerona on kaksi kuukautta:D Osataanko teillä riidellä? Meillä nimittäin riitaisin pari on ollut ja on yhä tämä tyttö poika pari:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Poika on vielä toisaalta niin pieni, ettei osaa kunnolla leikkiä yhdessä eikä aina ymmärrä, jos vie kädestä tai kaataa ison Tytön leikit ja niistä riidat syntyy... Yleensä sovussa, mutta pientä kinaa ja potkimista esim vaunuissa. ;) Pojan idoli oli pitkään isosisko ja taitaa olla vieläkin ;) Toivotaan siis ettei ihan kovin pahoja pukareita heistä tule :)


   Oli kiva kuulla tarinasi <3

   Poista
 5. Voi mitä söpöläisiä ja mielettömän söpösti heille sopii tuo keltainen väri :) Meilläkin usein luullaan pienimpiä kaksosiksi ihan vain siksi, että ovat tuplavaunuissa :D ja ikäeroa on kuitenkin se 1v7kk.

  VastaaPoista
 6. Ihanat pikkuiset! Toi Antilta peritty tukka on kyllä mahtava :D

  VastaaPoista
 7. Multakin kysytään lähes joka päivä, että onko nuo kaksoset. Perään sitten selitetään tarina, että kun itsellä on kaksoset/itse on kaksonen, niin siksi kysyi :). Ja oikeesti, joka päivä sama virsi :D. Noh, eipäs haittaa, ja tosiaan aika samankokoisia lapset alkavatkin jo olla.

  VastaaPoista
 8. Ihanat, niin ovat saman näköisiä pörröpäitä :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3