10. huhtikuuta 2014

Happeakit


Happeak on meille aivan uusi tuttavuus. Mutta ai, miten ihania lasten vaatteita merkillä onkaan. Meidän molemmille lapsille tilasin pikkuOtuksesta tällaiset baggyt collarit. Housuja on saapunut Otukseen parissa erässä ja ovat nopeasti huvenneet. Isommille saattaa siis vielä olla kokoja jäljellä. Laitampas neidinkin housuista myöhemmin kuvia, mutta tässä koko 6-12m Pojan päällä, jolla ikää 16kk :) Mitoitus on siis reilua.Hiekkalaatikolle, takin kaveriksi, tarhaan, mihin vaan. Ihanan pehmoiset. Resorit on aivan superit ja muutamat pienet yksityiskohdat tekee näistä kyllä kivat. Olin ihan kahdenvaiheilla tilaanko, kun tarvetta ei olisi ollut varsinaisesti... Onneksi kokeiltiin. Mulla tuppaa menemään tuo sovittelu lasten vaatteiden kanssa aina silleen, et mitä luulen et taatusti palautetaan, niin ne juuri pidetäänkin! Jännää. Hintaa byysa parilla 25e ja voisin palata laatuun vielä muutamamien pesu kertojen jälkeen :)


Ihanaa viikonloppua!! Meillä alkoi jo vapaat kotosalla!! Nams!

6 kommenttia:

 1. Oi ompa kivan oloset housut, ihanat ! Pitääkin käydä kurkkimassa löytyiskö meidän typsylle vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettamalla näitä löytyy varmasti ympäri maailmaa :)

   Poista
 2. Kivan näköiset housut muuten, mutta en tykkää pienillä noista perus taskuista collareissa:( Ne pönköttää aina niin oudosti ja tursuaa ulos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillu esim Gugguun collareita ? Niissä taskut alempana , leikattu niin ettei pönkötä :) Pointtisi on kyl totta , mut onneks meillä lapset ei valittaneetkaan ;)   Hyvää viikonloppua!!

   Poista
 3. En kestä miten suloiset lapset sulla on ihan livenäkin!!! Heidät kyllä tunnistaa kaukaa, vallottavat kiharat :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3