8. huhtikuuta 2014

Hetki pipojen kanssa

Tytön piti saada oma piponsa unikaveriksi, niin ihana se kuulemma oli. Äiti sai halin, kiitos ja tuhansia toistoja mukava, hauska, hieno! Totta turiset, vai mitä? Kyllähän meillä mamma ostaa yhden jos toisenkin lasten vaatteen, aina niistä ei ole moista iloa lapsille. Vaate puetaan päälle, liataan, pestään ja käytetään taas. Mekkojen kanssa saattaa olla pientä peilailua, mutta nämä pipot todella olivat lastenkin mieleen <3 Tämä lämmittää myös lasten vaatteisiin hurahtaneen äidin mieltä.
Pipo on suunniteltu viime keväänä ja sen idea on valittu satojen piposuunnittelijoiden joukosta. Tupsu istuu napakasti napin avulla ja värivaihtoehtoja tupsuille sekä pipoille on paljon.

Nyt iltapalan kimppuun! Minulla on muuten edelleen yksi hauska postaus (tai ainakin kuvat) jemmassa Oulun reissulta, sekä ihania sovituskuvia muutamasta muustakin kevään uutuudesta! Kuullaan siis!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja t vielä perään eli monikossa oli tarkoitukseni kirjoittaa :)

   Poista
 2. Nää uudet pipot on kyllä niin hauskat vaihdettavine tupsuineen! Ihanat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on hauska idea, ja kun avattiin pusseja niin tyttö oli ihan mielissään "palloista" :) Hauskaa ja nättejä.

   Poista
 3. Niinsöpöt muksut. <3 tosi kivat nuo pipot. Ajattelin katsastaa ne livenä lapsimessuilla ja katsoa jos meille tulis kans yks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! Saatetaan siis törmäillä pipo kaupoilla :)

   Poista
 4. Ihanat lapset! Ja kivat on nuo pipot :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3