27. huhtikuuta 2014

Kun huomaat rakastavasi enemmän

Minun ja lasten lauantai. Täytynee mainita, että minulla oli kerrankin vähän aikuisten suunnitelmia lauantai-illalle, mutta uusiksi meni, mies oli suht myöhään töissä enkä sitten tietenkään pienellä varoajalla saanut ketään lastenvahdiksi, oisinko lie saanut muutenkaan (pessimisti ei pety). Eli tällainen tilitys tällä kertaa. Onneksi Plan B toimi vähintäänkin yhtä hyvin. Lasten kanssa shoppailua, juna-ajelua, leikkejä, vaunuilua, markkinoita ja lopulta muutama lasillinen parhaassa seurassa kotona. Onneksi minulla on nämä kaksi ihanaa lasta, sillä he pelastivat (taas) päiväni. Se niistä suunnitelmista, mitä ikinä olivatkaan ja katseet tulevaan. Mihin tulevaan? Ei meillä ole ollut lastenvahtia koskaan (ellei mummun muutamaa kertaa lasketa). Ettei juna ajelisi taas pois raiteiltaan, on ehkä parempi katsella söppänät kuvat eiliseltä!

 Äiti mihin sä muka menisit?

 Eikö niin, että otetaan rennosti, aamiainen sängyssä!


 Vie meidät taas kauppakeskukseen!

Me luvataan äiti, ettei me karata... 
 Tsuku tsuku tuut tuut!
 Äiti, sä oot paras!
 Nam nam nam!! Lounas Mäkkärissä!
Vapun valmistelua, käytiin Po.pilla <3

Kuvissa Happeakin baggy collarit nyt myös Tytön päällä. Koko melkein kolme vuotiaalla on 1-2. Huippu pehmeät collarit on siis himpan reilut, mutta ei haittaa. Ja Conssien kanssa, avot! Onko teillä jo Vappu suunnitelmia? Minä olen vappuaattona töissä, mutta Vappupäivää vietetään koko perheen kesken. Hyvää ruokaa ja yhdessä oloa, niinkuin asiaan kuuluu. Töttöröö vaan jokaiselle ja hauskaa uutta alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. No tötteröö sinnekin :D. Ihana postaus. Ja oisin kyllä heti tarjonnut hoitoapua, jos välimatka ois vähän lyhempi :) ♥.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Tiedätkös, me taidettiin törmätä tänään sun söppäniin ja mieheen. Kyllä maailma on pieni paikka, hauska sattuma varsinkin kun me ei todellakaan joka päivä ihan Helsingissä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikääää , häää missä ? Kampissa? ;)

   Poista
  2. Juu, Kampissa :) Tultiin just hissillä alas ja he jatkoivat ylös. Tiedätkö, tulee hassu fiilis kun näkee ihmisiä jotka tunnistaa muttei tunne ja pitää hetki miettiä miksi näyttää niin tutulta..

   Poista
  3. :) Aivan, voitaisiin joskus törmäillä kyllä ihan tarkoituksellakin :)) Hihihihih .

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3