17. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä

Hyvää pääsiäistä, hauskaa pääsiäisen aikaa, munarikasta ja mitä näitä nyt on. Täytynee kuitenkin sanoa, että me emme juurikaan juhlista pääsiäistä. Emme suunnittele tiettyä kaavaa pääsiäiselle, kuten sukulaisten tapaaminen tai vaikkapa mökkeily. Lapset ovat saaneet askarrella päiväkodissa keltaisia tipusia ja tehneet vitsoja pajunkissoista. Sairasteluni vuoksi laitoin kotia keltaiseksi hyvin maltilla. Jos jotain, juhlapyhinä koitamme valmistaa ajankohtaista ruokaa, siitä perheen kesken nauttien ja laittaa kotiin jotain kivaa teemaan sopivaa. Kauppareissulla minulla ei kuitenkaan tehnyt yhtään mieli lammasta, mämmistä puhumattakaan, päätin ostaa kanaa, pekonia, kermaa ja pastaa avot! Herkuiksi lapsille on pillimehuja, Kindereitä ja mämmin sijasta vanukasta ;)

Pelkistettyä pääsiäistä!

Vielä jokunen vuosi sitten pääsiäinen tarkoitti automaattisesti alkoholia ja juhlimista, tirskumista ja tanssia aamu neljään. Nytkin tosi monella ystävälläni on ykköset päällä ja nokka kohti keväistä yötä. Onneksi minun ei tarvitse edes miettiä kahta kertaa (vaikka vähän mieli tekisi), meillä ei nimittäin juoda itseämme pöydän alle, vaan tanssitaan ja syödään Kinderiä pöydän päällä. Rakastan teitä mun pienet nappulat!

Millainen pääsiäinen teillä on luvassa?

Ps. Keltaiset kukat kuuluu teemaan!

4 kommenttia:

 1. Meillä ei paljon pääsiäistä vietellä.. Kotona ollaan tai matkataan enolaan :) hyvät pääsiäiset teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään, ei joudeta, eilen fiilisteltiin ruuan ja kinderien kanssa :)

   Poista
 2. Ei meilläkään sen kummosemmin. Pajunkissaoksat koristellaan ja nostetaan kinderit pöydälle =D mut hauskaa pääsiäistä anyways =D tuu kurkkaamaan synttäripostauksen lahjakorttiarvonta blogin puolelle =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en löytänyt edes pajunkissoja lähi metsistä.... ;) Onneks kohta saa laittaa vappuviuhkat :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3