26. huhtikuuta 2014

Päivän asussa kuuminta hottia


Mikäpäs muukaan kuin Gugguun jumpsuitti. Tämä pehmeä ja puuvillainen collegeasu. Näitä meillä on ollut Pojalla jo vauva-aikana, mutta isompi taapero ei ole koskaan puvulle oikein lämmennyt. Oletteko te? Nimittäin jos olette, eikä jumpparia vielä kaapista löydy, ovat nämä ihanuudet aika kiven alla. Syksyllä on Gugguulle kuitenkin tulossa näitä lisää ja ehkäpä joissain ihan uusissa väreissä. Tyttö lämpeni puvulle kuitenkin nyt keväällä, nähtyään kuinka veljelle tämä ihana puku puetaan ulkoleikkeihin. Aivan, suosittelen tätä kevään ulkoiluun, kotona oleiluun, kauppa reissulle, niin no periaatteessa ihan mihin vaan! Saatiin blogiyhteistyön merkeissä tämä melkein viimeinen jumppis, kevät on siis pelastettu, eikä prinsessan tarvitse olla  Pojan jumpparista kateellinen. Eli taas kerran, kaikkea kaksin kappalein! Nämä Gugguun vaatteet ovat kyllä koukuttaneet monia mammoja ja varmasti käyttjätkin ovat tyytyväisiä.

Kuvissa Tyttö on vajaa kolme vuotias ja käyttää kokoa 98cm. Suosittelen vauvakokoja käyttäville valitsemaan yhden koon reilumman kun mitä vaatekokoa yleensä käytätte. Taapero ikäisille en suosittele ns. kasvunvaraa. Jumppis on kuitenkin sen verran reilu, lämmin, paksu ja painava, että liian isona se ei ehkä toimi. Tämä sääntö pätenee kaikkiin collegevaatteisiin. Tytölle nimittäin kokeilin myös kokoa isompaa, mutta liian reiluksi meni. Tyttömäisyyttä pukuun tuo tietysti värikäs oranssi vetskari ;) Vaikka juurikin parasta kyseisen merkin vaatteissa on: Unisex!


Kuten kuvista näette, isot sivutaskut on in! Niihin saa tärkeät tavarat mukaan <3 Tykkäättekö?


Postaus on tehty yhteistyössä Harakanpesän kanssa. 

10 kommenttia:

 1. Minkä pituinen tyttö on? :) mä tilasin 82cm pituiselle "vauvalle" 86 jumppiksen, mahtaakohan olla sopiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi :) Kiva, että eksyit blogiini <3 Jumppis on varmasti juuri sopiva, seuraavasta koosta saisi varmaan kääriä hihoja :)

   Poista
  2. Tyttö on mitattu kauan aikaa sitten, silloin oli alle 90 nyt yli :)

   Poista
 2. Voi apua, voiko suloisempaa olla! Tykkään kanssa superpaljon, harmi vaan kun jumpsuiteissa loppuivat koot nopeasti. Ehdittiin saada Murupullalle vain yksi, kun olin liian hidas liikkeissäni. Syksyllä sitten nopeampi kun uusi mallisto tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Minkä värin valitsit ? Mä päädyin varmaan ja vakkariin :)

   Poista
  2. Murupullalla vihreä keltaisella vetskarilla. Tiitiäiselle ehdin saamaan mustan punaisella vetskarilla, keltaisen vihreällä ja ja.. vihreän keltaisella. Ai miten niin hurahtanut niihin ;) Hei, huomasin että olet Gugguun kirppiksen ylläpitotiimissä. Hieno juttu!

   Poista
 3. Mä en noista isoista taskuista oikein innostu, mutta muuten ois kyllä pojalle kiva juurikin viileiden kesäpäivien ulkoiluun. Tytölle en ehkä enää osaa kokopukua ajatella - tosin voihan se mieli vielä muuttaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin pitkään, ja varsinkin pottaopettelun aikaan, että ei jumppareita enään, mut ulkona on ihana ja aattelin suojata tällä myös sääskiltä, varma valinta mökille! Niinja käyttäjä tykkää(kin) :)

   Poista
 4. Ihana! Niin vaate kuin mallikin <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3