7. huhtikuuta 2014

Pikkuveli ja isosisko

Isosiskon ollessa vuosi ja neljä kuukautta meillä oli kotona juuri laitokselta kotiutunut nyytti. Nyt pikkuveli on aikalailla saman ikäinen kuin silloin kun siskosta tuli isosisko. Voin vain todeta ja kiittää arpaonnea, että onneksi heidän luonteet ja persoonallisuus meni näin päin. Tyttö oli reilu vuosikas pojan synnyttyä ja vaativa pieni taapero. Poika taas viihtyi hyvin leikkimatolla ja sitterissä joten sain käsiä vapaaksi myös siskolle. Nyt Pojasta on kasvanut oikea vauhtiveikko. Vaaratilanteiden lisäksi hän on kokoajan menossa ja juoksemassa paikasta paikkaan. Sisko on paljon rauhallisempi ja leikkii jo toisinaan itsekseen ja saan silmät ja kädet vapaaksi Poikaa varten. Vielä meillä ei siis äidin työt ole vähentyneet, vaan ihan täys-aikaisena järjestyksenvalvojana saan kotona toimia. Toki rauhallisia hetkiäkin on, mutta melkoista juoksemista tämä Pojan kanssa tuppaa olemaan. On ihanaa seurata heidän kehitystään, niin erilaisia kun nämä kaksi ovatkaan.


Tekstiä olisi mielessä paljon, mutta kiireinen viikko puskee minua jo eteenpäin. Nukkumaan...

Sattui muuten jännä juttu, jutellessani päiväkodin tädin kanssa. Pitempään blogiani seuranneet ehkä tietävätkin, että meidän pikkuveljen lempinimi on Mies. Mies-nimen Poika sai jo synnärillä. Hänellä oli Miehinen olemus, vankka vartalo ja hiukset olivat kuin bisnesmiehillä, jotenkin niinkuin geelillä olisi laitettu. No, tänään päiväkodin hoitaja sanoi, että sehän on kuin Mies :) Pikkasen nauratti, miten voi olla!! No Mieshän se on, kutsumme Poikaa enemmän Mieheksi kuin hänen omalla nimellään. Tyttö on prinsessa <3


Ps. Kiireisen viikon jaksaa, on vain kolme päivää töitä huhkittavana ja viikonloppuna mennään koko perhe Lapsimessuille! Oletteko te menossa?6 kommenttia:

 1. Messuille mennään :D Edellisen kerran kävin 5vuotta sitten.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkuiset! Mä oon menossa yksin messuille lauantaina, saan oikein rauhassa kierrellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin itsekin mennä perjantaina itsekseen, mutta mennään nyt sitten kaikki kerralla, kun isikin halusi mukaan niin mullakin saattaa olla hetken rauha ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3