22. huhtikuuta 2014

Tiistain asut aurinkoon

Ompas helppoa ja nopeaa, taitaa olla joka kevään ihmetystä. Miten vaatteet on niin suuri osa sitä ulos lähtemistä? Ja nyt kun pitää kietaista vaan takki päälle ja kengät jalkaan, koko hommasta tulee paljon mukavempaa. Eikä varmasti vain lapsille, jotka toppapuvuissa odottaisivat hiki päässä ulosmenoa, vaan myös äidille. Tuntuupas kevyeltä! Joka vuosi kevät yllättää minut niin positiivisesti! Nyt ohjemmassa oman illan suunnittelua, sekä parvekkeella istumista. Huh hellettä!


Olipas mulla huono valo eteiseissä näitä kuvatessa. Nyt kamera laturiin, sillä sitä tarvitaan illalla :) <3 Mitä teidän tiistai tuo tullessaan? Ja hei, päivän asukysymys? Sininen vai keltsi? 8 kommenttia:

 1. Aaaaah, noi takit! Meillekkin kelpais molemmat värit, tosin tummansininen takki löytyy ennestään toiselta merkiltä, joten ehkä meille riittäisi vain tuo keltainen? Ehkä? :D

  VastaaPoista
 2. Molemmat värit on kivoja ja varsinkin keltaiset asukuvat IHANIA!!!

  VastaaPoista
 3. keltsi ehdottomasti :) ihunia mukuloit :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi keltainen asu. Mä tilasin kanssa keltaisen rodinin pipon Aavalle loppukevääksi/kesäksi <3

  VastaaPoista
 5. Molemmat! :D ihanan pirteitä kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään taas sinisestä enempi! Meille tuli keltaiset sen takia, koska Sisulle tuli myös sininen pico ja Sirpa ei taatusti pukisi sinistä takkia ;)

  VastaaPoista
 7. Ääh, vaikea valita joten valitsen molemmat! Täälläkin hurrattu lämpimien säiden puolesta, niin paljon nopeampaa uloslähtö. Tosin omat ongelmat tuotti kun mietti mitä laittaa vauvalle ettei paleltuisi saatikka paahtuisi. Kesää odotellessa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista, piristitte päivääni <3 Ihan niinkuin keltainen olisi taas hitti <3 Ja sininen hmmmm kestosuosikki! Näin se menee. Mut vaikea on valimta niinkuin monelle muullekin. Nuo Basicit sopii asusteena näihin loistokkaasti, Suosittelen koko postauksen asukokonaisuutta lämmöllä. :) !!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3