8. toukokuuta 2014

Huomenta viikonloppu

Onnistumisia työmaalla. Onnellisia hetkiä lasten kanssa. Bloggausta, kuvaamista, chilinuudeleita. Ai miten niin teksti hyppii päässäni <3 Rakastuin muistikortilta näihin kuviin...


 Hampaita tulossa ja limaa <3
 Isin kellon löytyminen, leikkeihin!
 Tärähtänyt, mutta tässä kuvassa Poika on kerrankin minun näköinen? <3
Uusi jumppis on ihanan tyttömäinen, mutta käykö myös Pojallekin myöhemmin, kuitenkin?

Millaisia fiiliksiä ruudun sillä puolen? Aurinkoa ja halauksia!


-Rea 


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia<3
  Uskoisin, et jumppis sopii myös pojalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ainakin niin kovin ihana , että toivon sen sopivan molemmille <3

   Poista
 2. Meillä just pojalla tuo oranssi huppari. Sopii hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, meilläkin on oranssi kesätoppi, pojalle sopii värit jotenkin paremmin, tytöllä tykkään harmaasta ja mustasta, vähän niinkuin omakin vaatekaappini ;) Tytön lepivärit onkin musta ja pinkki ;)


   Poista
 3. Itse (nykyään) tykkäan pitää lapsilla vaatteita mistä erottaa sukupuolen varmasti (vauvoistakin). En oikein ymmärrä, kun on saanut tytön, miksi ei hempeilisi ihanilla "prinsessa" vaatteilla, jotka korostaa tyttömäisyytta ja nauttisi siitä. Etenkin kun lapset on hetken pieniä, jotka ei vielä itse määrää vaatteitaan. Sama tietysti poikien kohdalla. Löytyyhän sitä merkkivaatteistakin selvästi tyttömäisiä tai poikamaisia. Ainut plussa mielestäni neutraaleissa vaatteissa on rahallinen säästö kun voi käyttää molemmilla sukupuolilla.
  Eikä tämän kommentin tarkoitus ole loukata, vaan halusin perustellen kertoa mielipiteeni ja mahdollisesti herättää ajatuksia. Itse kun myöskin vasta jokin aika sitten heräsin siihen että miksi puen tytölleni sinisiä housuja, vihreita paitoja,ym, kun voisin nauttia siitä että minulla on pieni prinsessa, jolle voin ostaa ne kaupan ihanat vaaleanpunaiset mekot,ym. Mielenkiintoista kuulla sinun perustelut lasten pukeutumis tyyliisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi :)
   Kivaa kun eksyit blogiini :) Mulla on muutamia lempimerkkejä joita suosin lastenvaatteissa. Aika paljon meillä sattuu olemaan po.pin tai Marimekon raitaa ja palloja, jotka käy molemmille. Leggareita käytetään myös molemmilla, vaikka ne ovatkin ehkä enemmän tyttöjen housuja, kuin ehkä colleget ja farkut. Poika siis hyppelee leggareissa, ja tytöllä on Po.pin sinistä raitaa koska ne vaan mielyttää silmääni eniten, ja tietysti myös lapset niistä tykkään. Tai ainakin kun isompi osaa jo sanoa hanttiin jos ei jotain halua pukea.

   Lastenpukeutumis tyyli, on muovautunut ajan mittaan, selkeät linjat, neutraalit värit, laatu, pehmeys miellyttää minua. Tyttö on harvase päivä myös tyllihamosissa ja tunikoissa ja niitä hankitaan myös. Fakta on vaan se, että leggareissa ja ph-paidassa on mukavin olla, ja ne sopii päiväkotiin helpoiten. En mä oikein osaa perustella mitä ja miksi meillä käytetään, ehkä se näkyy kuvista parhaiten ;)


   Ja mitä tuohon kyseiseen jumppikseen tulee, niin se menee varmaan kohta tytölle pieneksi, ja mietin oisko se pojan juttu vai enemmän kummitytön ;)


   Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 4. Ihania kuvia. On kyllä pojassa samaa näköä kun sinussa mitä kuvia olen katsellut. Mun mielestä tuo jumppis on molemmille sopiva. Oranssi värihän sopii molemmille, ainakin omasta mielestäni ja malli on molemmille sopiva. Ihanaa äitienpäivää!

  T, T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka T :)


   Joo, on pojassa(kin) minua, se on ihanaa huomata kyllä. Mahtavinta äippäpäivää sinullekin <3   Ps. Niin, kyllä oranssi sopii, oranssi ja keltainen on jotenkin ehkä enemmän tyttöjen juttu, mutta varmasti poika tämän aikanaan saa ;) Pysähdyin vain miettimään ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3