10. toukokuuta 2014

Kurkistus tytön vaatteisiin

Tyttömäistä, sillä prinsessat tykkää helmoista, tyllistä, pääpannoista, kirsikoista, mekoista, roosasta, punaisesta ja pinkistä. Prinsessan äiti tykkää käyttää prinsessalla myös äidin lempivärejä eli mustaa, harmaata, tummansinistä. Prinsessa ja äiti laittaa yhdessä nutturat ja lakkaa kynsiä. Prinsessa on herkkä, varovainen, temperamenttinen, vaativa, omatahtoinen, suloinen, höpsöttelijä. Prinsessa tunnistaa Marimekon liikkeen jo kaukaa. Mini Rodinin kuosit miellyttää prinsessaa, vaikka merkistä äidillä onkin paljon enemmän tietoa. Gugguu on koko perheen suosikki ja Po.pin pääpantoja on melkein miljoona. Tyllihamoset on tämän kevään in ja must have juttu ja ne on Wheat merkkiset. Toisinaan äiti miettii, että tämä jää sitten pikkuveljelle, mutta hyvin hyvin harvoin, molemmilla on omat vaatekaapit ja prinsessan vaatekaappi onkin koko perheen kattavin :) Vaikka täytynee kyllä myöntää, että esimerkiksi ulkovaatteissa, meillä ei ole juuri ainuttakaan pinkkiä vaatetta. Juuri vastikään puntaroin hankinko pinkin välikausipuvun Tytölle ja tummansiniseen päädyttiin. Mutta nyt viikon asuihin. Löysin kamerasta aika kivoja...Muutama lukijani on kysellyt millaisin perustein valitsen lasten vaatteet tai miksi käytän juuri tiettyjä vaatteita? Vastauksia on monta. Monen vaatteet kohdalla laatu on numero yksi. Ostetaan vaatteita tarpeen mukaan, ja sillon tällöin mietin, että käytän vaatteen läpi molemmilla lapsilla. Ostan vaatteita käyttäjille myös ilosta, hetken mielijohteesta, jolloin vaate on yksinkertaisesti vaan niin kovin hieno, ihana, muka tarpeellinen ja tietysti käyttäjän näköinen. Noissa nopean inspiraation ostoksissa, mietin useasti jällenmyyntiarvoa, eli vaatteen saa hyvällä hintaa eteenpäin, jos vaikka kyllästytään. Tätä maailmaa ei varmaan ihan kaikki ymmärrä, eikä tarvikaan. Ilon aiheensa jokaisella. Oli se sitten tylliä tai jotain aivan muuta.

Tässäpä tämän päiväinen, haluatteko nähdä kurkkauksen Pojan vaatekaappin? Huomenna lupaan myös kuvia äidistä, minusta! Hyvää Äitienpäivää, viisu-iltaa ja mitä näitä nyt on!

3 kommenttia:

 1. Löysin joku kuukausi blogisi ja ihastuin silloin Rodinin vaatteisiin. MUTTA :( kirjoitat niiden laadukkuudesta. Itse en voi ainakaan sisävaatteissa allekirjoittaa tuota. Meillä saumat repeilee, kankaisiin ilmaantuu reikiä. Aivan kamala hintalaatusuhde :( Pettynyt oon ja olen myynytkin kaikki uudet äkkiä eteenpäin, niistä kun maksetaan aivan hassun paljon :D Marimekon laatu on parantunut eli sille liputamme vielä yhdessä :)

  Susannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks Susannah! Kiva kun seurailet ...

   Mielestäni Rodinin sisävaatteet on laadukkaita. Materiaali on pehmyt ja kestävä ollut ainakin meillä. Muutamat langan nousut olen reklannut ja uudet saatu tilalle! Ulkovaatteissa taas odotan , että vaate kestää kovaakin kulutusta ja sen myötä pesuja, ja näin on ollut ! Oletko kokeillut noit sisävaatteita joissa elastaania? Ne on tosi napakat, ei lörpähdä ainakaan! :) Enkä minäkään omista ihan jokaista kuosia Rodinilta, itseasiassa hyvin harva nappaa:) Olen huomannut että malliston sisällä laatu saattaa vaihdella, meille on tullut hyviä :)


   Toivottavasti saitte jotain uutta kivaa tilalle :)

   Hyvää äitienpäivää<3

   Poista
 2. Ihania vaatteita tyttösellä. Minua pienen pojan äitinä tietysti kiinnostaisi kurkistus myös pojan vaatekaappiin;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3