5. toukokuuta 2014

Liskot ja Marimekkoa
Tulihan se pikkuvelikin kuviin. Hyppelemään vanhempien sängynpäädyn päälle :) Marimekon paidoista, ne on aika jännän pitkiä. Istuu harteista hyvin ja ovat suht kaposiakin, mutta mittaa pituudessa on reilusti. Pojalla koko 92cm ja tytöllä 98cm. Tämä Tytön pallokuosi on sama kuin minun yhdessä tunikassa. Voitaisiin samistella vaikkapa äitienpäivänä... Ja mitä liskoihin tulee, ne on supersödet. Tykkäättekö?

Viikon teemana on töitä, arkea, kotia, ripsihuolto, äitienpäivän höpötystä kotona ja päiväkodilla niin ja innolla odotellaan jo Suse-tädin visiittiä viikonloppuna, viime kerrasta on aikaa <3 Poikani ihana kummi pelasti päiväni tänään! Terkut, jos satut lukemaan <3


Iloista arkea jokaisen ruudun taakse!
8 kommenttia:

 1. Söppänät!
  Oon huomannut Marimekon paidoista ihan saman, pituutta riittää. Meillä on pelkkiä kirppareilta ostettuja, mutta pitkiä on. Tosin ei haittaa, kun etenkin meidän poika on niin pitkäselkäinen. Eipä vilku ainakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heini <3

   Joo, meilläkin on poika pitkäselkäinen, eikä pienempi koko mahtuisi muualta hälle... Ihania, kunnon MariMEKKOJA! Kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Meillä myös pitkäselkäinen ja muutenkin pitkä poika. Marimekon paidat on ollut tosi hyviä, tai osa niistä. Klassikkoraidat ja pallot juurikin. Nyt kesäksi ostin pari t-paitaa printeillä saapa nähdä onko ne yhtä hyvin istuvia ja pitkäikäisiä sekä kestäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat ja pallot on meidänkin suokkareita. Himoitsen pojalle tummanpunaista, tytölle se ei minusta sovi niin hyvin, en tiedä miks :) Laatuun olen kyllä minäkin ollut tyytyväinen :) Ihania !

   Poista
 3. Ihana asu... ja ihanan blogin löysin sattumalta...:) Nuo liskoleggarit on kyllä kivat!

  Kaisa-Sofia

  VastaaPoista
 4. Meidän pitkäselkäiselle pojalle tuo mitoitus on vain ja ainoastaan hyvä. Tytöillä ei noita olekaan, mutta V on saanut noita käytettynä vaikka miten monta ja ne on kyllä todella laadukkaita. Kahden tai kolmenkin lapsen jälkeen ne ovat tulleet meille kuin uusina. Toisaalta kun laatu on noin hyvää, tekisi mieli ostaa esikoiselle uusina kun tietää että menevät kaikille kolmelle lapselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä laatu on kyllä huippua :) Menee meilläkin aina molemmille <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3