27. toukokuuta 2014

OMAA AIKAA

Ilta silloin, ilta tällöin, nimittäin äidin omaa aikaa. Tänään töiden jälkeen vietimme tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa kivaa ystäväiltaa, nimittäin kahvila Chofe´ssa järjesttettävissä Vietto ja Papu kutsuissa. Blogiyhteistyökumppanini Marika Harakanpesä shopista ja Vietto naisten vaatteiden luoja Minna Kaartinen esittelivät tilaisuudessa toinen toistaan ihanempia vaatteita lapsille ja aikuisille. Muutama viikko sitten saimme ihania Papu ja metsänpoikanen vaatteita lapsille ja nyt olin tutustumassa laadukkaan kotimaisen Vieton vaatteisiin. Lemppariksi nousi khakin vihreä muunneltava mekko joka on 100%sta puuvillaa. Tosi ihana ja kuten nimikin kertoo, muuntuu mekko lyhyestä pitkäksi, massiivisesta mekosta keveäksi tunikaksi ja tämä kaikki upeiden leikkausta ja neppareiden ansiosta. Muunneltavaa mekkoa saa useissa eri väreissä, sekä lyhyellä että pitkällä hihalla. Pitääpä todella harkita tällaista kesäksi (Linkistä lisää) Alla muutama räpsy illasta ja ihanuuksista.


 Marika esittelee Papuja. Pitääpäs vinkata, että Marikan päällä olevat vinoraita leggarit on loppuunmyyty, mutta niitä saa lisää aikuisten koossa jälleen elokuussa.

Uusi kuosi on tosi suloinen <3
 Käsin tehtyjä koruja, jotka ovat teollisuuden ylijäämä trikookudetta. Uniikkeja vaatteita ylijäämä kankaista. Upeaa, Suomi Design on huimassa nosteessa.
 
 Minna Kaartinen esittelee muunneltavan mekon eri variaatioita. Vieton vaatteita saa koossa xs/s s/m l/xl sekä monet suosikit kuten keeppipaita, ovat one sizea. Mallit ovat hieman keskiverto mitoitusta reilumpaa. Tarpeen vaatiessa voitte kysyä mittatilaustöitä. Minna kertoi, että esimerkiksi helman lyhentäminen tai pidentäminen onnistuu helposti.
 Bikerliivit kesään!
 Laukku, johon Minna kertoi mahduttavasnsa koko elämänsä. Laukku on kaksinkerroin kuvassa, mutta muuttuu isommaksi pussukaksi jos tarve vaatii.

Mun suosikit! Ylläri ylläri, ilta meni kuitenkin suurimmaksi osaksi lasten vaatteiden hiplaamiseen. Nautittiin muutama lasi skumppaa ja lopulta juttu kääntyi, mihinkäs muuhunkaan kuin lapsiin. Siitä on äidin oma aika tehty. TÄÄLLÄ voit kurkkia illan iloksi vielä lähes koko Vieton malliston ja upeaa katumuotia, huippu osaavan suunnittelijan designia sekä herkullisia makupaloja ja värejä mm. huivien muodossa.


Mitä teidän viikkoon kuuluu?

Ps. Vietto ja Papu vaatteita myydään TÄÄLLÄ ja mikäli haluat tutustua merkkeihin kotona, on Harakanpesä shopista mahdollisuus varata kotikutsuja, olethan yhteydessä info@harakanpesashop.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3