18. toukokuuta 2014

Papu ja metsänpoikanen


Lasten vaatemerkki Papun uusi mallisto on juuri julkaistu, kuvia uudesta mallistosta on voinut ihastella useilla nettisivuilla ja eri blogeissa, mutta vihdoin ihanuudet rantautuivat myös jälleenmyyjille. (Meidän Paput on täältä). Metsänpoikasen mallisto miellyttää silmääni, raikkaudella, unisex-tyylillä ja tietysti laadulla. Pieniä yksityiskohtia on varmasti suunniteltu tarkkaan ja niin piste i:n päälle on syntynyt. Polvipaikka leggarit ovat olleet meidän lasten suosikkeja jo ihan vauva-ajasta lähtien. Raikas uusi sininen sopii meidän poikaselle ihan mielettömän hyvin. Topin ja leggareiden koko 98/104 ja niissä on muutama sentti ylimääräistä vajaa metriselle prinsessalle, joka tykkää valokuvata!

 Baggyhousut ovat pehmeät ja joustavat päällä. Tyttö joka täyttää elokuussa kolme käyttää näistäkin kokoa 98/104. Housut ovat suht napakkaa kangasta, mutta leikkaukset tekevät niistä upean rennot. Korallin värinen nauha tuo housuihin tyttömäisyyttä, mutta ei toki poissulje näiden käyttöä poikasillakin. Vyötärön mittaa saa siis naruilla tiukemmaksi ja puntin resori on napakka. Pikkasen meillä silti kasvun (/pesussa kutistumisen) varaa.

Ihanissa vinoraita topeissa on piilotettu tasku. Taskun väri on sama kuin baggyjen naruissa. Ja näin, mätsäys on valmis. Helteet saapi tulla!

 Tässä poikasen leggarit. Koko on 86/92. Hoikalle Pojalle niissä on pikkasen väljyyttä, mutta vyötärö ja puntti ovat sopivan kokoiset. Pojilla leggarin ei niin tarvitsekaan myötäillä ihoa. Väri on bueno!

 Anna käsi poikanen!

 Tanssin huumaa ja uudet Paput!

Mitäs tykkäätte? Näistä mustavalkoisista tuli jotenkin kummasti taas meidän lempparit. Ehkä täydennämme Papu kokoelmaa vielä muutamilla printeillä myöhemmin. Pipoja on myös saatavilla uusissa vinoraidoissa ja pieniä sekä isompiakin neitejä hemmotellaan taas ruseteilla. Kurkkaa lisää Harakanpesästä

Mitoituksesta sen verran vielä, että mallisto on sopivan väljää, mutta koot vastaavat käyttäjän mittoja aika hienosti. Yläosat ovat taas pikkasen reilumpaa, sillä meidän Tytölle menee myös tuo Pojan 86/92 toppi. Leggareissa mitoitus vastaa enemmän tuplakoon pienempää. Polvipaikkaiset legsut on himppasen kapeampaa kuin vinoraita. Baggyissä pieni kasvunvarakaan ei haittaa. Vinoraitaa löytyy leggarina ja pipona myös aikuisille. 

Vaikka mallisto ei ole mitenkään superkesäinen, huokuu vaatteista kuitenkin raikas kesäinen mieli. Ja tietysti näillä graafisilla linjoilla varmistetaan vaatteen pitkäikäisyys, sillä harva näihin varmasti kyllästyy. Ja älkää ainakaan epäröikö hankkia tuota sinistä, se mahtaa olla vain tämän malliston väri. Alla vielä kuva meidän lemppareista. Ja miten kummasti housuja tuli taas hankittua enemmän kuin yläosia?

Nämä meidän Paput on saatu ja postaus toteutettu yhteistyössä Harakanpesä shopin kanssa.

Nyt vaan tilaamaan uutta Papua. Mallistoa on odotettu, mutta sitä varmasti riittää kaikille! Toivottavasti meidän kokovinkeistä on teille joillekin siellä apua ja saatte kerralla oikeat koot kotiovelle. Kommenttiloodaan saa heittää kyssäreitä mallistosta. Vaikka postauksessa on vain osa malliston vaatteista olen kyllä tarkkaan perehtynyt (ylläri ylläri) koko kakkuun!  Olethan nopea naisten vaatteiden suhteen, sillä leggarit saattaa mennä kuin kuumille kiville, näin ainakin on hiiskuttu! Harakanpesän facebook sivuilla pystyi muutama viikko sitten ennakkotilamaan naisten leggareita ja nyt niitä on myös verkkokaupan puolella. Jos kuitenkin jäit ilman tsekkaile linkistä facebookkia, sillä lisää on tulossa...

Ps. Tämä mami esittelee huomenna omat Paput ja kutsuu teidät lukijat tutustumaan livenä tähän uuteen ihanaan mallistoon, kuullaan!


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Harmi, kun meillä ei hirveästi tarvetta millekään vaatteille ole :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3