25. toukokuuta 2014

SHORTSEJA, MEKKOJA, LEGGAREITA JA ALEKOODI!

HARAKANPESÄ SHOP tarjoaa kaikille lukijoilleni alekoodin Gugguun suosituimpiin kesävaatteisiin. Keräsin kollaaseihin omia suosikkeja. Sain valita yhden ihanuuden meille ja näistä lemppariksi nousi ehdottomasti tuo frillamekko! Mekko näyttää kaikessa yksinkertaisuudessa super kivalle. Värejä on mistä valita ja kokojakin hyvin saatavilla. (Toimi kuitenkin nopeesti!) Meidän neiti ainakin tykkää ihastella mekoissa helmojaan vaikka ne toki välillä kiskaistaankin korviin ja sitten taas tanssahdellaan peilin edessä vilkuillen, että olenpas minä kaunis. Hassua! Ja hips hops hankkimaan pojille kesäksi nämä tyylikkäät collegeshortsit. Shortsit on pikkasen reilumpaa mitoitusta, jos tuumit kahden koon välillä, ota pienempi. Minusta nämä kollaasin shortsit sopivat parhaiten lekki-ikäisille, paremmin kuin ihan vauvalle tai pikku taaperoille. Kesäkausi on kuitenkin jo vauhdissa ja on hyvä, että vaate istuu heti just eikä melkein ;) Mekko on sen sijaan napakkaa tekoa ja jos pikkasenkaan tuumit koon kanssa ota isompi. Malli on kapea, mutta joustaa. Frillat on hehkeet!! Meidän neidin mekko on kokoa 98cm ja pituutta on himpan alle tuon 98cm ja paino keikkuu kolmessatoista kilossa.


KOODILLA MAMIN AARTEET saatte -20% alen verkkokaupassa tänään sunnuntaina ja huomenna maanantaina! Alennus koskee GUGGUUN kesävaatteita, mekkoja, shortseja ja leggareita (vielä oli ainakin suosittuja kaksiväri leggareitakin varastossa!)

VINK: MUISTATHAN OLLA KIRJAUTUNEENA SISÄÄN VERKKOKAUPPAAN/ REKISTERÖIDY KUN SHOPPAILET ALEKOODILLA, SILLÄ KOODI ON VAIN SILLOIN AKTIVOITUNUT. 


Nyt ylös, ulos ja työmaalle! CIAO!
POSTAUS ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VERKKOKAUPPA HARAKANPESÄSHOPIN KANSSA

4 kommenttia:

 1. Koodi laskee ainankin minlle väärän hinnan. shortseista antaa 5,5€ alen vaikka minun laskupäällä alennus pitäisi olla yli 7€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kauppiaan kiinni ja asia on korjattu, pahoittelut <3

   Poista
 2. Tosi kivat shortsit, täytyypä käydä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3