4. toukokuuta 2014

Sunnuntai kun ei tehty mitään
Paitsi, siivoiltiin parveke. Se on nyt siinä kunnossa, että sen saa sisustaa, kaikki turha ja romu on heitetty pois. (Ainiin, miehelle napsahti vielä yksi nakki ennen kalusteiden tuloa. Nimittäin lattian pesu.) Parveke on  tosi kiva kun se toimii tälleen kunnon leikkipaikkana. Lapset sai tuoda mieleisensä lelut parvekkeelle. Ja tältä siellä näytti. Huomaattehan aktiivisen äidin joka istuskelee auringossa, Po.pin raitakalsareissa ja isin hupparissa kuvaillen ;) Rentoa meininkiä siis. Partsilta löytyy suuri puinen arkkupenkki, joka toimii kaiken roinan säilytyspaikkana ja kannen päällä voi istuskella. Aurinkotuoli minulla tietysti on ja joku kiva matto pitänee etsiä. Sitten vaan pientä rekvisiittaa suunnittelemaan. Partsin muovaus on kyllä joka keväinen projekti, jossa on kesän tuntua! Mitä sitä on niin laiska koko talven...

Ensi sunnuntaille kai pitäisi ehkä kehitelläkin jotain, vai luotanko siihen, että mies varaa pöydän ravintolasta ;) Miten te vietätte äitienpäiväänne, vai onko se suuri yllätys?


Ihanaa viikon alkua kaikille <34 kommenttia:

 1. Mä en luota kyllä suunnitelmissa mieheen, joten kiitos muistutuksesta/vinkistä, taidankin varata jonkun raflapöydän :). Kuten tiedät, olen perheen päächef ja äitienpäivänä en kyllä halua heiliua soppakauha kädessä ;).

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Päächef ottaa sit rennosti siellä :) Hei, osat voi vaihtua kun menet kouluun, joskus on sunkin oltava poissa kauhoilta ja se tekee ken ennättää ;))   Ihanaa viikkoa ja parantumisia sinne, joko voitte paremmin?

   Poista
 2. Päivä, jolloin ei tehdä mitään, voi olla lapsille tosi kiva päivä. Näyttää siltä. :)

  Meillä on melkeinpä vakimeininki äitienpäivinä. Lounaalle mennään aina samaan paikkaan ja koko suvun kesken, mutta aamuksi toivoisin jotain spesiaalia... Useimmiten aamujen menuussa on olleet läsnä ainakin amerikkalaiset pannukakut ja vaahterasiirappi. Saa nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voi, yleensä minulla onkin aaaaaivan liikaa suunnitelmia , sännätä sinne ja tänne. Tällainen vapaa ohjelma kotona on kivaa vaihtelua, vaikkakin seinät kaatuu päälle nopsaa :))   Saa nähdä tuleeko pannukakkuja <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3