2. toukokuuta 2014

Toukokuun toinen

Suunnattiin tänään aamusella yhteen kivaan puistoon Kampissa. Asiaa oli kaupungin sykkeeseen joten mikäs siinä. Kivaa vaihtelua lapsille, äidille hikipisaroita ja perässä juoksua. Tyttö taisi kadota kerran johonkin leikkimökkiin ja Poika oli muuten vaan vilkas. Onneksi Helsingin kaupungin kaikki lekkipuistot on hienosti aidattu. Niin, eikä vekottimista tarvitse valittaa, uudenkarheita laitteita ja muutoinkin siisti ympäristö. Ympäristöä katsellessa tarkemmin löydettiin ekat voikukkaset. Nautittiin välipalaa Piknikissä ja simahdettiin unille, pitkille sellaisille kun kotiin päästiin. Vain puiston vaihtaminen ja hieman eri paikoissa kruisaaminen kaksikon kanssa saa äidin suupielet vapaapäivisin suureen hymyyn! Seuraavalla kerralla suunnataan Etu-Töölön leikkipuistoon ja tulipas Tytölle luvattua jo, että ensi kuussa päästään puistoon polskimaan. Lisää Helsingin Kaupungin leikkipuistoista lupaan kirjoitella jatkossakin. Tässä tämän päiväiset!


Millasia leikkipuistoja teidän lähellä on? Menettekö arkena kauemmas leikkimään, jotta saisi himpan rikottua rutiineja? Onko puistoissanne uusia kiikkuja, liukumäkiä ja pidetäänkö niistä hyvää huolta? Itse olen tosi positiivisesti yllättynyt puistoihin ympäri Helsinkiä :) Ja mites ne voikukat, joko olette bonganneet?  <3

Ps. Jokainen ihana kommentti otetaan ilolla vastaan. Luen kaikki ja vastaan mahdollisuuksien mukaan. Kävin juuri hetko sitten kirjoittelemassa teille edellisiin postauksiin. Ootte tärkeitä, uudemmille, tervetuloa mukaan!!

7 kommenttia:

 1. Helsingin puistot on kyllä huippuja! Joskus tehdään reissuja kaupunkiin ihan vaan niiden vuoksi. :) Täältä maaltakin niitä löytyy muutamat, mutta härveleiden uudenkarheudella ei kyllä pääse kehuskelemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, kesää ootellessa kun alkaa ruokapiirit ilmaisen lounaan merkeissä ja muita mukavia aktiviitteja, ja monissa puistoissa uima-altaat tai ammeita, pääsee vilvoittelemaan!

   Poista
 2. Ihania kevätkuvia! Meillä on ihan kiva ja aika uusi puisto kodin lähellä, mutta kyllä me tykätään väillä tehdä retkiä niihin isompiin ja hienompiinkin puistoihin. Mukavaa vaihtelua niin lapselle kuin äitillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia <3 Vaihtelu virkistää todellakin :)

   Poista
 3. Yhden ainoan kerran Helsingissä käyneenä en nähnyt siellä yhtään leikkipuistoa :) siis ihan siellä kampissa yms sykkeessä kävin ja ei kyllä sattunut silmiin... :) aika vasta olen blogiasi alkanut seurata ja ihailen lapsiesi hiuksia... :) onko ne vaikea pitää "selvänä" ? :) onko ne periytynee toiselta vanhemmalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaah , voi harmitus ettet puistoja bonganut ;) Niitä on aika paljon, varmasti HKI:in kaupungin sivuilta pystyt bongaamaan kivoimmat ja varsinkin sellaiset missä myös kerhotoimintaa sisätiloissa sateen sattuessa.. :)


   Joo, mieheni on Caribialta kotoisin ja omaa afron :)) Lapsilla white afro ;)


   Kivaa kun jaksat seurailla, teervetuloa mukaan!! <3

   Poista
 4. Ulkoillaan päivittäin leikkipuistoissa, iltapäivisin ollaan usein koulun/ päiväkodin pihassa vaihtelua hakemassa. Välillä mennään vähän kauemmaksi puistoilemaan, saa vaihtelua arkeen ja itselle hyötyliikuntaa vaunulenkkien muodossa. Täällä on ihan peruspuistoja, Helsingin puistoista on tosi kivoja kokemuksia kans. Vau, mitä kaikkea niissä on!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3