5. kesäkuuta 2014

KESÄLOMA! (ehdota toivepostausta tänne)

Fiilis on levännyt, nukuin pitkään ja relasin. Oli loman ensimmäinen aamu. Mies meni vielä töihin ja vei lapset tarhaan. Hain kaksikon pian iltapäivällä ja aloitimme koko perheen viisi viikkoa kestävän kesäloman. Lomailuun kuuluu rentoutumista sekä reissuja, piknikkejä, yhdessä olemista, sellaista mihin arkena ei ehdi niin paljoa panostamaan. Nukutaan pitkään sadepäivinä ja aurinkoisina aamuina sännätään ulkoilemaan. Lähipuiston lisäksi, olen suunnitellut lasten kalenteriin muitakin mukavia puistoreissuja kuten Brahen lekkipuistossa vierailu. Linnanmäelle ja Korkeasaareen mennään ihan varmasti, ja toivoisin, että suunnataan myös aina niin ihanaan Suomenlinnaan. Sörnäisiin on avattu jokin uusi Snadistadin kaltainen puuhamaa, jossa voisi helposti viettää sadepäivää. Olen silti luottavaisin mielin säiden suhteen sillä tänään nautittiin hellelukemista, että heps keikkaa vaan! Vieraillaan Porvoossa ainakin pitkä viikonloppu, vietetään miniloma mieheni kanssa ja mitähän muuta. Olisin hurjan onnellinen jos ehtisin kaikkea, mutta jos ei ehditä niin on ihana vaan olla kotonakin. Vähän on houkutellut joku rantalomakin, mutta katsotaan nyt ainakin viikko Suomen kesää. :)

Kuvia menneen kiireisen viikon varrelta ja hyvin kesäisiä sellaisia!


Koitan pysyä taajuuksilla lomasta huolimatta :) Pian luvassa taas tapahtumakutsuja, äidin asu -postaus ja voisimpa vaikka toteuttaa toivepostauksenkin? Millainen se voisi olla? Mitä haluasit tietää meistä lisää? Tai kenties vinkin: kesäpuuhaa Helsingissä? Lasten vaatteita? <3 Halit kaikille lukijoille ja hauskaa kesäkuun jatkoa!12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kesäkuvia! <3 Mukavaa lomaa :))

  VastaaPoista
 2. Heip :D blogia jo pidemmän aikaa seuranneena,ja varsinkin näin kesäaikaan. Mua vaan jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetyttää,että miksei sun lapsilla oo koskaan esim. Aurinkolippaa tai laseja suojaamassa? Ja olisin viemä kysyny että minkä kokoset noi pojan kangaskengät on ja mistä oot ostanu? Ihanaa kesää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiva kuulla, että seurailet blogia!


   Päiväkodissa lapsilla on hattu/ pipopakko, ja suositaankin kevyitä trikoopipoja :) muutama lippiskin löytyy , nyt juur sattunut sellaisia kuvia, missä pää paljaana ;) aurinkolaseja on myös monet , pienempi ei niistä niin välitä :)


   Voisinkin panostaa postaukseen jossa lapset suojataan auringonsäteiltä <3


   Kengät on Stockalta koko 22 ;)

   Poista
 3. voihan söpöset <3 Ihanaa lomaa koko perheelle, törmäillään ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmätään torstaina vaiks !! Kiitti !! <3

   Poista
 4. Hyvät kohteet;), mutta sörkän paikkaa en suosittele.. Leikkiluola parempi. Tervetuloa brakulle ja lomailua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos vinkkauksesta, eipä sitten tuhlata aikaa sörkässsä :)


   Nähdään puistossa <3

   Poista
 5. Voi eikä mitä söpöläisiä sulla!! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3