2. kesäkuuta 2014

KIITOS, KUKKIA, JA HYVÄ MIELI

Myöhästyneet onnittelut ja halaukset kaikille valmistuineille. Minä sain sylin täydeltä ruusuja, onnitteluja ja valkolakin kolmetoista vuotta sitten, huh siitä on aikaa. Mutta mitä tähän arkeen kuuluu?

Lasten kevätjuhlia vietettiin viime viikolla ja kyllähän siinä äidin sydän suli. Ihanat pienet ovat oppineet paljon menneinä kuukausina päiväkodissa, hoitajat ovat korvaamattomia ja päiväkodin henki on hyvä. Juhlahumussa pitää muistaa kiittää ja kumartaa kuinka hienoa työtä hoitohenkilökunta tekee päivittäin, joka hetki. Lasten kevätjuhlan päätteeksi, kukitettiin äiti, joka on rakentavalla ja positiivisella palautteella jaksanut motivoida päiväkodin hoitajia. Mitä? Minä!! Aivan uskomattoman hieno fiilis.Tuntuu upealta huomata, kuinka arjen kiireessä olen muistanut huomioida lasteni hoitajia ja opettajia, palaute on lahja ja kiitos vielä tärkeämpää.
Tällainen kimppu kädessä kotiin ensimmäisistä kevätjuhlista, olihan se aika mahtavaa. Se, että joku kehuu sinua erityisen hyvänä äitinä... En tiedä, sanat eivät riittääneet. Voin olla ylpeä koko meidän perheestä<3

5 kommenttia:

 1. Vau, ihanan palautteen olet saanut! Olet varmasti sen ansainnut, hyvä äitiys huokuu sinusta blogissasikin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ele hoitajilta muistaa toisinpäin<3
  Aloin laskeskella, että minä sain myös kolmetoista vuotta sitten valkolakin, huh, tuota ajan menoa;)

  VastaaPoista
 3. Vautsi tosi hienoa! Musta on aina kiva jos jossain palkitaan tsemppareita, se on ominaisuus, jota ihminen ei kovin helposti voi opetella. Se vain tulee luonnostaan! Haluaisin itse pyrkiä siihen.

  VastaaPoista
 4. wau! Enempää sinua tuntematta/tietämättä vaikutat jotenkin siltä et se sinulta onnistuukin... :D hieno juttu!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista sanoista ^^^^ :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3