27. kesäkuuta 2014

Lintsillä äitikin nuortuu?

Lähdimme tänään kodin sekasortoa pakoon Lintsille. Opittiin kuitenkin, että temperamenttisen taaperon kanssa ilman päikkäreitä ei kannata eksyä moiseen sirkukseen. Vaikka tuonhan minä tiesinkin jo, mutta niin vaan ollaan menevää sorttia, että työnnetään jalat aina sen oven väliin missä eniten on haastetta :) Pitänee mennä nautiskelemaan aurinkoisesta kesäpäivästä Lintsille jo heti aamusta, joku toinen päivä. Onneksi pahin itkupotkuraivari tuli vasta kotimatkalla, voi meidän prinsessaa.Edelleen Lintsin reissut maksaa meidän jengille nolla euroa, eli alueelle ei ole sisäänpääsymaksua, aikuiset pääsevät ilmaiseksi laitteisiin jotka on suunnattu alle satasenttisille, eikä onneksi onginta lasten päätä huimannut. Kuumailmapallot, sirkusmukit, kanajuna ja mitä näitä nyt oli :) Suosittelen! Sen sijaan päivärannekkeen hinta on huima 39 euroa, joka oikeuttaa yhden päivän verran kaikkiin laitteisiin(!!).

Välillä meinasi loppua kädet kesken. Onneksi mieheni oli mukana, muuten en olisi pärjännyt kyllä yhtään. Saatika jos olisi syöty reissun päällä tai pysähdytty vessaan. Voi kyllä, monet katsoivat varmaan meitä, mä en ikinä hanki lapsia - katsein tai miksi olette hankkineet kaksi ylivilkasta lasta noin pienellä ikäerolla. Mä sanoinkin miehelleni, että tää meno on ku elokuvissa, tai olisiko sittenkin vain nykyajan lifestyle realityä, perhe vailla supernannyä? :) No ei nyt ehkä sentään. Mutta voitte vaan kuvitella, kuinka mielissään lapset oli huvipuistossa! Tykkäättekö muuten itse mennä noihin laitteisiin, vai meneekö isi, mummu vai lapset keskenään? Minusta oli kivaa hurrata menemään, rutistaen pieniä!6 kommenttia:

 1. Varmasti lapsille kiva reissu, tinttailuista huolimatta!
  sä oot niin hyvä äiti! Panostat todella lapsiin ja blogistasi välittyy kuinka nautit ajasta lastenkanssa.

  anjuska

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tutulta, ainakin välillä ;) Luojan kiitos kahdella isoimmalla on reilumpi ikäero! Mutta saisi olla muutama ylimääräinen raaja, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Raajoja tarvitaan, meidän lapsista on tullut hurjan villejä , menevät , juttelevat, säntäävät , ujostelematta, missä mun herkkis ja vauva? :)

   Poista
 3. Me manselaiset oltiin päivä Helsingissä tällä viikolla, ensin Korkeasaaressa ja vielä iltapäivällä käytiin tuolla Lintsillä. Meinattiin, että on vähän liikaa 2,5 -vuotiaalle kaikki yhteen soittoon ilman päikkäreitä, mutta mäkkärissä kun tankkas välissä niin jakso muutamat laitteet sitten hurvitella :) Meidän poika uskalsi mennä yksin siihen Muksupuksuun, johon aikuiset ei pääse mukaan eli pituusraja max. 140cm. Mua vähän jännitti päästää se, koska aattelin että jos poika säikähtääkin kun ei nää äitiä tai isiä kun juna kiertää sen rakennuksen, mutta ihan onnellinenhan se oli ja halusi mennä vielä muutaman uusintakierroksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, mutta lomalla voi ottaa iisimmin ja antaa mennä. Mäkkäri kuullostaa hyvälle, ja totta , että lapsi viihtyy varmasti... Meillä eivät jaksaneet jonottaa, onneksi ei ollut hurjaa ruuhkaa Lintsilla kuitenkaan :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3