9. kesäkuuta 2014

Onnea!

Vierailimme sunnuntaina ystäväpariskuntamme 1-vuotiaan pojan juhlissa. Päivä sai kun saikin ihanan auringonpaisteen ja mitä mukavimmat ja ikimuistoiset juhlat. Juhlat olivat aivan Oliverin näköiset, pienen pojan jolla on intoa tutkia kaikkea uutta ja mennä paikasta toiseen oman mielensä mukaan. Juhlijoista suurin joukko olikin lapsia, osa pieniä osa isompia. Leikittiin sekä ulkona, että sisällä, laulettiin sankarille ja nautittiin mitä makeimmista juhlatarjoiluista. Ulkona grillattiin, juostiin kovaa ja oltiin yhdessä ystävien kanssa. Huikea reissu paikallisbussilla naapurikylään. Ehdin juhlien tuoksinnassa nappaamaan muutaman kuvan. Kuinka ihailtavan vihreää, kaunista, makeaa. Lapset ja aikuiset viihtyivät enemmän kuin hyvin! Kiitos!


Tuumasta toimeen. On varmaan aika jo alkaa suunnitella pian kolme vuotta täyttävän prinsessamme juhlia. Ainakin tiedän keneltä tilaan kakun ;) Jopa meikäläinen, jolle ei makea uppoa juuri ollenkaan nautti muumipeikolla koristeltua täytekakkua ison palasen!


Onko teidän kesäsuunnitelmissa isojen, pienten vai molempien juhlia?


Aurinkoa viikkoon!

2 kommenttia:

 1. No tervehdys mami!!! C oli ohimennen kuullut että siulla on myös blogi ja niinpä mä uteliaana heti googletin "rea blogi" ja voi mut löysinkään! Kiva synttäripostaus! :) Itse en oo vielä niistäkään kirjoittanut kun vieraita on piisannut... Täytyy lueskella sun juttuja enemmän ajan kanssa kunhan kerkiän!
  T. Oliverin mama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippo dei!! Ihanaa , että törmättiin "täälläkin" :) Juhlat oli ihanat, kiitos vielä!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3